CM Praha 2015

Kaprařský spolek Praha Vás zve na pátý ročník mezinárodní kaprařských závodů pod názvem Carp marathon Praha, který se koná ve dnech 22.8. – 29.8. 2015, nonstop 144 hodin, pod záštitou MO ČRS Praha – Chuchle a Územního rybářského svazu Praha.
Závod bude probíhat již 5. rokem na řece Vltavě (rybářský revír Vltava 6) v samém centru Prahy!
Dokáží se jednotlivé týmy vyrovnat s nelehkými podmínkami, které zde nejen díky lodní dopravě panují?

http://www.cm-praha.cz/

Nčvachta - Profil | So 30.8.2014 15:43:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

MichalM(štikař) >> MichalM(štikař)͐ - 30.8.2014 11:45:47 >> Ještě jedna moje reakce. Co se týče moderátora tak u nás není nikdo lepší na tyhle akce. David má obrovský přehled a vždy jde k teamu připravený co se týče informací o konkrétním teamu ,nikdy nezkomolí jejich jména a nepokládá pořád stejné otázky dokola, dokáže vézt rozhovor vtipně, reaguje na danou situaci a vše má hlavu a patu. To,že někdy udělá skopičinu to prostě k závodu patří .Kdo nechce ať to nesleduje.Co se týče kvality zvuku tak je třebá brát situaci jaka je.Video nenatáčí profesionálové z ČT1 .

Nechápu jak někdo může pořád kritizivot,beru připomíntky typu ,že se to dá zlepšit,ale napsat,že to bylo strašné je opravdu hnus.

A poslední věc,kdo si myslí,že tenhle přenost nebyl nejlepší ze závodů v Evropě ať zabrouzdá do historie WCC,světového poháru na Radutě,popřípadě jiných Evropských závodů,kdy výsledky se zveřejnují po týdnu a o nějakem On-line přenus nemůže být ani zmínka.

Takže za mě tenhle závod co se týče přenosu naprosta špička v EVROPĚ.

Zdar všem rýpalům ze země ,kde úspěch se trestá holí,určitě je vše zmanipulované a organizátoři jsou největší svině,protože si namastí kapsu :)

NJaMi - Profil | Čt 28.8.2014 21:37:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Robert Samek >> Jak jsem psal v pohodě. Tak si to snad i užil. :-). Jinak krásná práce, vždy po práci mažu sem a koukám co nového. Sice jezdím každé ráno po strakonické okolo, ale to jsou všichni ještě ve spacákách :o))) A tak jsem rád, že se tady mohu podívat co se dělo přes den. A za to také velké díky.

NRajtak - Profil | Čt 28.8.2014 21:35:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bude pěkná bitva o první místo..pěkně těžkej závod..skvělý závod,skvělý reporty..moc díky.

Ndasty carp - Profil | St 27.8.2014 22:42:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

peci >> ahoj to mi mame trosku většího kamaráda. Teda kamaradku Elišku))

Narsen - Profil | St 27.8.2014 21:53:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rozhovor s týmem, který obhajuje první místo. Samozřejmě se jedná o Nikl Tým.

Narsen - Profil | St 27.8.2014 19:48:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rozhovor s rakouským týmem, při jehož přípravách se nám podařilo natočit samotný záběr a zdolávačku první bodované ryby na Císařské louce.

Nmexik - Profil | Pá 6.6.2014 14:03:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chcete se zúčastnit našich závodů? Ano? Tak Vám přinášíme jedinečnou možnost přihlásit se na 1. kvalifikační kolo na Carp Marathon Praha 2015, které se koná na nádherném rybníku uprostřed Šumavské chráněné krajinné oblasti..;o)


NFishky - Profil | Pá 9.5.2014 11:57:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kocháč >> No jestli to bylo jako na 2. kole, tak to se klukům povedlo. Videa moc pěkné, online přenos je rychlý, svižný, organizace super, ze strany závodníka pohodička, není co vytknout a rád pojedu zas.

NDrahoš - Profil | Čt 8.5.2014 13:51:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj všem. děkuji všem za přezdívku.pochvaly a nadávky:o). I vo tom to je. Pořadatelu za kvalitní práci a myšlenku ,kterou nasadili. Má to hlavu patu.Voda nádherná jen akosi keď ryba nepríma potravu,tak akosi nežere.udělal jsem 6záběrů a všechny ryby na břehu. Min víkend tam dva rybáři ulovily tolik ryb že celé závody to nedaly dohromady, Ale wo tom to je.:o)
Cesta domu cca 5hodin a min spánku mi dala zabrat..ale vše ok. Jsem redy tak asi valím ještě do neděle někam na svaz...Jetšě jednou všem díky a rejpalům? si to domyslí...Díky Drahoš

Nufo 48 - Profil | Út 6.5.2014 16:02:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Robert Samek >> krásná ryba,gratulace klukům z Metrostavu......pozdravuj prosím kluky z Roudnice a ať přidají nějaké rybky:-)))

Nma3tas - Profil | Po 14.4.2014 19:48:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Skvělá organizace + výborná atmosféra = parádní závody ;-) ikdyz jsme si vylosovali asi 1 ze 2 Top míst tak jsme udělali dost chyb abychom se mohli alespoň trosku měřit s prvnima dvěma týmy ;-) a opravdu musím před 1. A 2. Týmem smeknout asi bych musel jít hodně na krev abych něco takovýho přežil :-D ale ve finále se budem snažit o to víc a kdo ví co se muže stát :-) CT MARON

NFishky - Profil | Po 14.4.2014 13:04:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahojte, díky za gratulace, byl to zajímavý a napínavý závod na opravdu vyjímečné vodě plné krásných zdravých ryb. Velké díky patří organizátorům, jejich práce z pohledu účastníka neměla chybu a co se medializace týče - tolik "neznámých" lidí, kteří se přišli sem na závody podívat, pokecat, podpořit... prima pocit a také milé povzbuzení. Co se závodů týče, měl jsem štěstí, nic jiného v tom nebylo. Tedy štěstí v tom, že jsem se cestou domů někde nerozsekal, páč jsem o víkendu nespal a pak sedět takřka 3 hodiny cestou domů za volantem bylo peklo. Ani nevím v jaké vesnici jsem to cestou zastavil a v návesním rybníčku si opláchnul vodou hlavu, abych se probral :)) Když se na závodech umístní Usain Bolt, není to o štěstí. Když se na závodech umístní Tomáš Slavík, není to o štěstí. Když se na závodech umístní Josef Konopásek, není to o štěstí. Když se na závodech umístní Martin Maťák, není to o štěstí... a takhle by se dalo pokračovat a kaprařina? Tam je zažité, že je to o losu. Ano, los ovlivní mnohé, ale i z těžkého místa, se dá udělat výsledek, pokud vám to soupeři z lepších míst "dovolí" a nachytají méně. Takže ano, měl jsem štěstí ;-)

Ndelfinek92 - Profil | Po 14.4.2014 9:11:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Závody byli super,kapři parádní malá prasátka(při 70 cm se nám povedl kapr,který měl bez 200g deset kg),organizátoři super, kamera paráda,my jsme si závody náramně užili a s úsměvem můžeme fisovi pogratulovat,neb nás přechytal. Ryby nám vždy do 9 ranní
nešli a jemu to jezdilo parádně. Musím však podotknout, že kdyby mu nespadlo tolik ryb, je vidět váhový rozdíl,to je ale riziko té taktiky,kterou měl. Nám se povedlo zdolat 29 ryb,v čemž byla jedna nebodovana a jedná nám spadla a ráno už sme to tak trochu vzdavali a možná to rozhodlo,závěrem a prikrmenim jsme to však ještě zdramatizovali a rybou za minutu dvanáct se myslím potil i fishky:) ZA REJETO, Daniel Macoun. závod sme si parádně užili,neb byly pro nás úplně první kaprařské a už se těšíme na další. Všem Petruv zdar a plno rybářských úspěchů.

Nmexik - Profil | Pá 8.11.2013 12:00:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Npeci - Profil | Ne 3.11.2013 18:01:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jsem moc rád, že jsem se mohl zúčastnit těchto závodů a poznat tak partu kluků pořadatelů, kteří to mají velmi dobře zmáknuté a za každé situace, ať už pršelo, byla noc nebo den , byli pořád plni energie, humoru a zvládli to prostě na jedničku !!! O výborném on-line přenosu, fotkách a videu ani nemluvě.... Jedním slovem PARÁDA !

NAK - Profil | Ne 3.11.2013 17:49:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

závody byli super nedá se tomu nic vytknout. Velká chvála pro pořadatele

NHubaBuba81 - Profil | Čt 31.10.2013 22:04:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Všem závodníkům přeji,ať pořádně zachytají a pořádně si to užijí

Nsoulfly - Profil | Út 20.8.2013 22:11:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Za Free Fish team musím souhlasit s Petraskem. :-) Opravdu povedený závod, který je díky šumu velkoměsta, všem těm parníkům, plavidlům a nevyspytatelnosti řeky opravdu originální. Nejen samotný závod, ale i kulturní program před závodem i po něm stojí za pochvalu. Rok od roku lepší, dobrá práce kluci těšíme se na další ročník!

NPetrasek - Profil | Po 19.8.2013 19:09:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Za Nikl Team bych chtěl poděkovat organizátorům, rozhodčím, sponzorům a všem zúčastněným, že se jim podařilo uspořádat skvělý závod na nejvyšší úrovni, který patří rozhodně k nejlepším, kterých jsem se kdy zúčastnil. Díky moc kluci!

Bylo to hodně náročné po všech stránkách, ale stálo to za to!

V neposlední řadě si zaslouží také velký dík všichni, kteří nám drželi pěsti a motivovali nás, abychom bojovali do poslední chvíle.

Tak snad se příští rok zase všichni ve zdraví potkáme na Vltavě! Petrův zdar!

Nmexik - Profil | Čt 8.8.2013 18:00:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnešního dne jsme pro Vás upravili časový harmonogram doprovodného programu a závodu.

http://www.cm-praha.cz/o_zavode/propozice2013/

A jak se k nám dostanete na doprovodný program naleznete zde:

http://www.cm-praha.cz/o_zavode/zazemi-zavodu/

Červené karty: bart.bm, deni 79, KKL