- Otázky a diskuse
- Seznam
- Diskuse
boilie a aminokomplex
- Zobrazit vybrané uživatele.načítám...
11x v oblíbených a 12x v ignorovaných.
Miloo - Profil | Čt 2.6.2016 14:17:23
https://www.arco-feed.cz/produkt/amino-komplex-217-984/
Slavíček - Profil | Út 25.6.2013 7:50:15
TWIN 69 - Profil | Út 25.6.2013 7:17:54
Forgi - Profil | Po 24.6.2013 21:17:46
Strnda - Profil | Po 24.6.2013 20:34:26
hlavne tomu musis verit a nevzdat to.Jinak gratulace k rybam:) Palec hore.
Forgi - Profil | Po 24.6.2013 11:07:37
Ma_verick - Profil | So 6.4.2013 22:12:56
Forgi - Profil | So 6.4.2013 21:45:28
bart.bm - Profil | So 6.4.2013 21:36:42
Strnda - Profil | So 6.4.2013 21:23:22
Kocháč - Profil | So 6.4.2013 20:47:51
Ma_verick - Profil | So 6.4.2013 20:45:33
Forgi - Profil | So 6.4.2013 20:34:35
Strnda - Profil | So 6.4.2013 20:26:27
Forgi - Profil | So 6.4.2013 17:28:09
Forgi - Profil | Pá 5.4.2013 10:40:02
Daci_02 - Profil | Ne 26.8.2012 20:26:08
poula86 - Profil | Pá 16.3.2012 10:23:46
Z jara se hodlám jít pustit do kořeněného pomeranče. Oliheň sem používal loni v létě a na podzim a byli z toho pěkný rybky...
Nic tím nepokazíš když to vyzkoušíš,zkusit se má všechno....
viceroy - Profil | Pá 2.3.2012 21:15:51
kukac - Profil | Pá 2.3.2012 20:15:50
MichalU - Profil | Pá 2.3.2012 20:02:59
kukac - Profil | Pá 2.3.2012 19:55:54
MichalU - Profil | Pá 2.3.2012 19:38:23
kukac - Profil | Pá 2.3.2012 19:24:15
MichalU - Profil | Pá 2.3.2012 19:15:15
kukac - Profil | Pá 2.3.2012 18:59:28
1.Niektorý veria naparovaniu a pri tom para má vyššiu teplotu ako vriaca voda takže bielkoviny asi dostanu zabrať(výhoda len o nevyplavovaní,ale teraz riešme bielkoviny)
2.Teplota bodu varu vody závisí aj od Tlakovej výšky,takže každý si musí zistiť ako vysoko býva nad morom:)) lebo tam je rozdiel od 90-do 100 stupňov
3.A nakoniec si nevšímajte tych pár minút varenia -viď článok o výrobe mučky v továrni:Preklad Google:)
Riadenie procesu v továrni je nevyhnutné pre výrobu vysoko kvalitného rybieho jedla. Nadmerné teploty (nad 120OC) na dlhšiu dobu na varenie, vyparovanie a sušenie je potrebné sa vyhnúť, pretože rybie proteíny sú citlivé na nadmerné teplo. Bolo preukázané, že miera straty dispozícii lyzínu (pozri oddiel 10.3.1) je menší ako 1% za hodinu pri teplotách pod 120 ° C, nad touto teplotou sadzba zvyšuje veľmi rýchlo (10% za hodinu pri 140 ° C )
Varilo sa a bude sa variť preto je boile.
Kde to žije - kaprařina
StCo dělat když mě máma nenechá na ryby 2
StLithiové baterie - srovnání 1114
StKorda Developments a vše co k této značce patří 902
StFilmy o kaprech na dlouhé zimní večery 1417
StSplávek proti vázkám / lov z lodi / kaprařina 23
StKyjský rybník, Džbán 49286
StÚN Žermanice 2009, (471 043, Lučina 2A)... 7219
StSolar titanium swinger 684
StKrátkodobá kaprařina x 6797
ÚtDodávkou na ryby? Dodávka jako sklad rybařiny? 58
ÚtDalešice ?? 7380
ÚtRCO cup Bohušice 4601
ÚtTěrlická přehrada - aktuálně !!!! 14374
ÚtSpodový prut ? 603
ÚtRada na pořádný vozík 314
Co je nového - kaprařina + obecné
ÚtBleskovka: Vědci varují: Plánovaná vodní elektrárna na Vltavě ohrožuje biodiverzitu
ÚtBleskovka: Pětinásobné pokuty a kontinuální sledování vypouštěných odpadních vod: Novela vodního zákona míří do Senátu
ÚtBleskovka: Nové tabule se zákazem vjezdu a táboření v zátopovém území vodní nádrže Skalka a Jesenice
. . . Článek: Rybář Jarmil Koloušek a MRK.cz - ukázka z knihy Netipy + soutěž
. . . Článek: Polední ryby nejsou náhoda
. . . Miničlánek: Závěr sezóny s osobákem
. . . Recenze: Nabíjecí čelovka Fenix HM65R
. . . Miničlánek: Karas obecný - pomozte najít lokality
. . . Video: Měření hloubky ze břehu
Oznámení - kaprařina
Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.
Kalendář akcí - kaprařina
9.5.přesunuto na září bmc fishing...
10.5.Poslední místo !!! CARPSONBAITS...
10.5.CT RETRO 40HOD OBSAZENO rybářské...
10.5.PROPAST CUP 2024
10.5.Big Carp.cz Cup kamenice 2024 ...
11.5.hadina cup 2024 - 1 místo volné
11.5.IV. ročník 24hodinový...
11.5.RYBÁŘSKÉ ZÁVODY v areálu Laša v...
11.5.bmc fishing game orient rods...
12.5.7 Days Carp Cup