Kde koupit všechny suroviny na výrobu boilies ?

Zdravím, po vyzkoušení boilies, bych chtěl zkusit přes zimu sehnat vše potřebné na výrobu a zkusit si vyrobit vlastní.

Koukal jsem po internetu, ale nenašel jsem žádnou stránku kde by měly všechny suroviny na výrobu za rozumnou cenu.
Nechce se mi 4 krát platit poštovný a objednávat to z více e-shopu.

Jde mi o suroviny jako je: konopí, řepka, syrovátka, kasein, kaseinát vápenatý, rybí a masové moučky, gluten, melasa atd
Autor diskuse: M4rt4s - Profil , 8.10.2015 kaprařina - nástrahy, návnady

Hanz-fish97 - Profil | Pá 16.10.2015 14:53:38

Ahoj, určitě bych ti doporučil do začátku koupit hotovou směs + aminokomplexy atd. Nemá cenu nakupovat suroviny draze od našich či zahraničních výrobců. I tam není jistota, že na to nachytáš. Důležité je, tomu svému věřit a úspěch se dostaví. Já skupoval suroviny všude možně, JPS, Hulín, MiK, Nikl, Těšinský. Jednou to fungovalo tak a po druhé jinak. V tom ti nikdo neporadí. Posílám ti prvního kapra na vlastní kuličky. Měl jsem ohromnou radost.

Heršvec - Profil | So 10.10.2015 22:22:34

Osobně jako zákald používám methodmixy od firmy Bait tech. Daj se sehnat v každym slušnějšim rybářství a cena neni zas tak hrozná, takže jako základ dostačující. Dále cpu do koulí většinou věci co se daj sehnat na ccmoore.cz od mistra Kučery, naštěstí to beru ještě přes kamaráda, kterej koulí ve velkym takže nemusim řešit věci jako je poštovný apod., ale věci jsou to kvalitní, ikdyž za trochu větší prachy. Již zmíněný kamarád bral i věci z Hulína, konkrétně nějaké boilie směsy, ale nadšený z nich moc nebyl. Když to prohnal přes sejto, tak mu tam zbyly věci jako hrášek, kukuřice, namletý chleba apod., takže tady se nedá moc tvrdit "za málo peněz hodně muziky".