Kde koupit všechny suroviny na výrobu boilies ?

Zdravím, po vyzkoušení boilies, bych chtěl zkusit přes zimu sehnat vše potřebné na výrobu a zkusit si vyrobit vlastní.

Koukal jsem po internetu, ale nenašel jsem žádnou stránku kde by měly všechny suroviny na výrobu za rozumnou cenu.
Nechce se mi 4 krát platit poštovný a objednávat to z více e-shopu.

Jde mi o suroviny jako je: konopí, řepka, syrovátka, kasein, kaseinát vápenatý, rybí a masové moučky, gluten, melasa atd
Autor diskuse: M4rt4s - Profil , 8.10.2015 kaprařina - nástrahy, návnady

Slavíček - Profil | So 10.10.2015 10:53:05

M4rt4s >> Něco si o tom přečti nebo kup hotovou směs . Nic proti ale ten tvůj recept vypadá jak když pejsek a kočička vařili dort .

Fishky - Profil | Út 12.1.2016 14:40:42

DaveX >> byly dny, kdy jsem 50kg těsta míchal rukama najednou, pneumatickou pistoli jsem nikdy neměl, ani elektrický rollbal a šlo to ;-)
Za sezonu v pohodě půl tuny koulí - ano bavilo mě to, ted mám hodnoty jinde a čas je mým nepřítelem :)

Slavíček - Profil | Út 12.1.2016 14:04:39

Kocháč >> Ono taky jde o to ze si clovek muze udelat kombinaci ktera nejde koupit .Tim se odlisi od ostatnich

sprinterd7 - Profil | St 14.10.2015 19:53:25

Všichni jsme určitě začínali úplně stejně. Hon na informace, pak kde všechno sehnat a na závěr nervy, co z toho bude. Pak najednou stojíš nad roztočenou cívkou navijáku a nevěříš tomu, co se děje... Tenhle pocit bych přál všem, kteří si dokáží jeho hodnotu uvědomit a kteří tu cestu našli. Tohle jsem napsal z jednoho důvodu. Ten pocit nad tím navijákem by pro mě nestál za nic, kdybych tu kuličku pod háčkem nevyrobil podle svých vědomostí a jen ji od někoho okopíroval. A dalši věc je ta, že co funguje mě tady nemusí fungovat jinde. Pak by stačilo vyrábět jednu příchuť a bylo by vystaráno.Základ všech receptů je zhruba stejný a jde jen o to, ten svůj vylepšit o cokoli, v co máte důvěru. A pokud na sítu zbyde kuřice atd. tak se toho nebojte. Vždyť to kapři mají rádi.☺

Heršvec - Profil | So 10.10.2015 22:22:34

Osobně jako zákald používám methodmixy od firmy Bait tech. Daj se sehnat v každym slušnějšim rybářství a cena neni zas tak hrozná, takže jako základ dostačující. Dále cpu do koulí většinou věci co se daj sehnat na ccmoore.cz od mistra Kučery, naštěstí to beru ještě přes kamaráda, kterej koulí ve velkym takže nemusim řešit věci jako je poštovný apod., ale věci jsou to kvalitní, ikdyž za trochu větší prachy. Již zmíněný kamarád bral i věci z Hulína, konkrétně nějaké boilie směsy, ale nadšený z nich moc nebyl. Když to prohnal přes sejto, tak mu tam zbyly věci jako hrášek, kukuřice, namletý chleba apod., takže tady se nedá moc tvrdit "za málo peněz hodně muziky".

Slavíček - Profil | So 10.10.2015 21:11:15

M4rt4s >> V první řadě to musí pojit aby to šlo zpracovat . Pak řešíš barvu to láká hlavně rybáře nikoliv ryby ! Důležitá je chuť vůně .

hláskař - Profil | Pá 9.10.2015 0:04:42

NAVI73 >> Žížalu bys taky nepolk a jak jí má kapr rád :-)
K otázce-vsaď na Hulín,nešlápneš vedle.Jo a bez kaseinátů se kapr obejde,věř mi;-)