vyschle boilies nebo měkké?

Zdravím začínám s kaprarinou a zajímalo by me zda je lepší nechat koule vyschnout nebo jestli je lepší chytat na cerstve a popřípadě jaky má co výhody či nevýhody. Díky za rady
Autor diskuse: ludovik - Profil , 4.10.2015 kaprařina - nástrahy, návnady

Fishky - Profil | Út 13.10.2015 10:08:34

Ivan. >> to je jednoduché, tak vyměň výrobce a preferuj toho, který staví směs na vejcích a ne na vodě. Včera jsem koulel, hodinu po uvaření bys koule mohl doplna kobrovat jak je libo a bílá ryba by mu také neublížila. Pointa boiliesu se vytrácí - má to být selektivní nástraha, tvrdá, čekající na velkou rybu. Jak se nedá vejce, směs nepojí, nejde kobrovat, ve vodě se rozpadá, bílá ryba si pošmákne... ale boilies je funkční, protože "pracuje" :))

Malda512 - Profil | Út 20.10.2015 22:08:41

meďo1 >> http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=2304

http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=647292&page=1

Zkus se podívat tady.... já osobně albumin nedávám vůbec. ne skrz cenu ale mám přísun sušeného mléka. a to je pro mě číslo jedna. Při klasickém boili dávám 80g/1kg. když chci aby to bylo jak kámen tak dávám 140g/1kg. Poslední roky ale dávám do boilí raději více suš mléka a méně jemných mouček. Chci aby se boili zhruba po 24 až 28 hodinách zcela rozpadlo a neleželo na dně když krmím na vodě kde chodím několikrát v týdnu.

Slavíček - Profil | Út 20.10.2015 20:10:57

meďo1 >> tak zvany mleko pro telata selata obchodni nazev telasan selasan a podobně je ve vetsine pripadu syrovatka soja palmovy tuk pivni kvasnice

Chosé 2 - Profil | Po 19.10.2015 12:55:38

meďo1 >> S Albumínem opatrně. Do 5% z celkové hmotnosti :-)

Malda512 - Profil | Po 19.10.2015 12:35:43

meďo1 >> záleží na hrubosti složek které dáváš do boili. čím sjou složky jemnější tím hůře se boili rozpadá
Jinak na vytrvzení se dává albumin