Vaječný albumín Ano, alebo nie.

Vaječný albumín Ano, alebo nie. Počul som, že skráti dobu varenia na polovicu. Je to pravda?
Autor diskuse: Havo82 - Profil , 31.10.2011 kaprařina - nástrahy, návnady
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NSlavík - Profil | Út 13.12.2011 16:27:34

Slavíček >> je videt ze jsi stale v dobre forme,podivat se na pytel uz nezvladne spousta 30tniku ;))

NFishky - Profil | Út 1.11.2011 15:56:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Petr.J >> pšeničné klíčky mají jinou fci, kdybys měl směs, která ti samotná nepojí a nelze jí uvařit - poznal bys rozdíl s albuminem a bez (případně s klíčky) ;-) i ve standardní směsi to však lze poznat, ale musíš vzít stopky a nedělat to baj voko - to je pak všechno +/- stejné ;-) pokud je vyvážená směs co drží i bez albuminu, vesměs rozdíl při "obyč" lovu nepozoruju, ale na závody bych si to třeba nelajznul, tam se často za maličkosti platí...

NKocháč - Profil | Po 31.10.2011 17:48:41

Havo82 - >> Vaječný albumin není žádná věda, prostě sušený bílek. Dobře pojí a ulehčuje zpracovatelnost těsta a údajně zkracuje dobu vaření, já to nestopoval a při velkém dávkování kouli uzavře. Dávám tak 5 max 7%