Vyrobení GLM Boilie

Ahojte, chci se zeptat jestli se z těchto ingrediencí v tomto poměru dá vyrobit boilie. Případně co doplnit nb odebrat? Předem děkuji za rady.
Autor diskuse: tiago - Profil , 10.7.2018 kaprařina - nástrahy, návnady

roxtidy - Profil | Pá 13.7.2018 10:45:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nejsem nejaky super zkuseny vyrobce, ale sestavil sem si mix, ktery se perfektne vali, nerozpada se, propousti, omyla se a dokonce i chyta :-)
Z mych poznatku:
1) bohate staci 35-40% pojivych slozek, aby to odrzelo pohromade snad cokoliv = v tomhle receptu je vice jak 50% (krupice, klicky), coz je podle me zbytecne. jinak krupice vysusuje testo, tak bacha pri hneteni testa = jeste dojde, tak abych nepreschlo
2) 100ml esence na 5,6kg suche smesi je taky hrozne moc (10ml na 1kg je az az)
3) chybi mi tam slozky ´, ktere vylepsuji zpracovatelnost testa jako je treba sojovka, ktera jeste navic stabilizuje kulicky pri mrazeni a rozmrazovani. Sojovky bych dal max 15%
4) svihnul bych tam jeste neco, aby to urchlovalo traveni = napr. pivovarske kvasnice (5%)
5) pridal bych sul 20g na kilo
6) nevim kolik tam chces dat vajec, ale pokud das 500ml GLM liquidu, tak budes muset dat mene vajec - vidim max na 6vajec na kilo smesi
7) dal bych tam taky jeste 15-20ml oleje (idealne rybi, ale klidne stolni)