Jak nahradit Aminocoplexy & tekuté přísady do výroby boiilies

Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jak nejlevněji a velmi účinou tekutou potravu do boilies si vyrabíte či nějak nahrazujete nechcu žádné recepty na dipy boostery proste to co přimíchaváte do vajček....
Autor diskuse: Done&carp - Profil , 17.4.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

šmudla - Profil | Čt 21.4.2011 11:36:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

já do směsy přimíchávám tekutej chleba ... pivo.
Někteří kapři notořici tomu nemůžou odolat.
Jako bůstr mi zafungoval obyčejnej med ve kterým sem vyčvachtal kuřukuřicu a zabalil do hroudičky žrádla a ejhle juchůchů za deset minut kapřík na prutě.
Když zbude tekutej potrava tak se dá konzumovat, dobrá záminka k tomu otevřít lahvinku... třeba jako když je recept ryba na víně a vína je třeba na podlití 0,15l a zbytek se vypije :)

agig - Profil | Ne 17.4.2011 17:29:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

axel82 >> Ahoj co jsem zjistil tak belachan jsou fermentované krevety chut belachanu je dost slaná a velmi aromatická hodně to boilie ochutí a ovoní belachan je kostka která se nastrouhá do vajec nechá se asi 15 min rozpustit a potom vše přidáváme do směsi je to dobrá věc každopádně to boilie dost zatraktivní je to vlastně takovej jako by rybý masox hodně koncentrovanej ;-);-);-) na google se o tom dočteš více ;-);-);-)

Taky - Profil | Ne 17.4.2011 17:04:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Done&carp - >> Ahoj.Vypadá to tu jako když aocer a spol. neumí číst;-).. Asi jsem trochu sám proti sobě,tady máš pár levných a dobře fungujících věcí. Dobře se mi osvědčilo tekuté polévkové koření typu maggi,a rybí omáčka používaná v asijské kuchyni.Tu jsem přidával samotnou do vajec a fungovalo to výborně.Myslím že jí prodávají někteří velkovýrobci pod tajuplnýmy a honosnějšímy názvy za dlouhé peníze.

agig - Profil | Ne 17.4.2011 13:02:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj tekutý játra melasa a belachan a tresčí játra olej a dobrá směs bude dostačující dobré obchody www.delikapet.cz potom www.vasr.cz a jako poslední www.rybacek-eshop.cz levněji a co se týče kvality lepší krámky nenajdeš taky si koulím sám ;-);-);-)

aocer - Profil | Ne 17.4.2011 11:00:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Done&carp >> uz jsem od nich neco mel a nejsou spatni, nektere ty veci stoji za vyzkouseni. maji to hodne levne, neco podobnyho jak pises uz nemas sanci nekde sehnat

aocer - Profil | Ne 17.4.2011 10:59:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Done&carp >> podivej se na tohle, http://www.g-carp.cz/category.php?id_category=11