Látky podporující žravost ,travitelnost

zdravím vsichni,chtel bych skusit vyrobit boilie nejen aby pritahovalo kapry svou atraktivnosti,ale hlavne tak aby se jim dobre po nem travilo a mohli ho sporadat ve vetsim mnozstvi.Tak mam na Vas prosbu jestli byste mi nedoporucili nejake prisady co umoznuji rychle traveni a podporuji zravost kapru???Docetl jsem se ze dobre travitelny enzym zpusobuje papaya a ananas,omlouvam se jestli jsem to nejak blbe popsal ale jsem pouze laik.Díky za vse.
Autor diskuse: penda19 - Profil , 9.2.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

Slavíček - Profil | Čt 10.2.2011 12:30:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

penda19 >> Doporučuju směs s hrubší struktůrou s menším množstvím rybích mouček . Ono bude záležet kolik budeš krmit kolik bude voda mít stupňů aktivitě ryb .

lobotomie (fanik) - Profil | Čt 10.2.2011 12:08:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

penda19 >> znám několik látek, které skutečně nutí rybu žrát na syntetické bázi, ale z pochopitelných důvodů nebudu prozrazovat své know-how. Nicméně zkus přidat nejobyčejnější instantní polévku (hrachovou, rajskou) a budeš asi překvapenej co získáš za 15-20 kč ;)

rover - Profil | Čt 10.2.2011 10:21:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

penda19 - >>
Na netu najdeš hodně věcí, o kterých se píše, že jsou k tomuto účelu vhodné, např. http://www.parys.cz/tandem-baits-stimulacni-atrakto​r-koreni-90-ml.php?_ShopSearch[SearchType]=0
Musí k tomu být ovšem ve vodě ideální podmínky. Něktré důležité faktory ale neovlivníš nikdy, jako např. množství kyslíku, teplotu vody a pod., takže nabušená návnada či nástraha proteiny, resp. bílkovinami nemusí mít nutně v tomto směru zaručený účinek ...

Slavíček - Profil | Čt 10.2.2011 10:02:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ryba nemá žaludek pouze střevo . Bilkoviny tráví pomocí enzymu trypsin . Základ je dobrá chuť hrubá struktůra . Pivní kvasnice obsahují jak bilkoviny 45% tak hodně vitamínů b a minerály . Zlepšují stravitelnost a nutriční hodnotu krmení rybám chutnají .

lobotomie (fanik) - Profil | Čt 10.2.2011 9:41:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

prozatím byly vesměs jmenovány složky, které podporují trávení nebo spíš přesněji řečeno jeho zrychlení (len, řepka a jiné olejniny), přičemž třeba len a řepka jsou dobré i v případě že kapři jen tak hltají. Pokud jde o složky, které v rybě vysloveně vyvolávají nutkní žrát danou věc, tak zatím nic moc =)