záčátek s plavačkovým bičem jak na to?

Zdravím,prolezl jsem toho tady opravdu mnoho a stejnak na některé otázky jsem nedostal odpověd...tak se ptám...na výstavě For Fishing jsem si koupil plavačkovej byč 6m od firmy Jaxon 5-20g...nikdy jsem an to nechytal...ale co jsem viděl kluky na závodech tak se na to dá nachytat slušné množství menších bílích ryb...a mam otázku?až budu prut navazovat jak dlouhý má být kmenový vlasec?stejně jako prut?jaký vlasec mám použít?nějakou 0,18?díky za odpovědi:-)

karel.datel - Profil | Čt 4.2.2010 18:40:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

manaposledni >> Jednoduše, zakloníš prut mírně za sebe, necháš sestavu lehce ustálit a pak švihneš, s malou gráží víc, s těžším splávkem méně. Nedělej si hlavu, po pár pokusech to budeš mít v ruce.

karel.datel - Profil | Čt 4.2.2010 12:56:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

A hned si dokup pořádný ráhno, protože 6m je na oukleje a drobné plotice u břehu. Mám 8m, beru devítku a i když mi to trenér rozmlouvá, desítka nebo jedenáctka by mi slušela. Osmičku mám o hmotnosti 520g a po pěti hodinách chytání se mi zdá o veverkách, jak bych se vyrovnával s jedenáctkou nevím, ale mám za to, že by to šlo.

rakosníček - Profil | St 3.2.2010 17:30:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

manaposledni >> Hele co ty mohu říct že bič je super věc když se chceš odragovat .a ja dávám kmenoví vlasec stejně dlouhý jako je bič ale myslím si že tohle už je spíše věc každého jak mu to bude vyhovovat …takže něco mezi půlkou a celou délkou biče bych ti doporučil dávat….a co je dobré tak to je pružní vlasec že když ti to vezme něco většího tak by to měla bít vetší šance vytáhnout

HP - Profil | St 3.2.2010 13:03:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nějaký info pochytíš určitě tady. http://www.ceskaplavana.cz/bic.php