Sněmovna podpořila novelu vodního zákona, která má omezit riziko havárií

čolkař,zloch - Profil | St 6.12.2023 13:06:09

Jj, takové dozorčí rady a představenstva jsou výnosné trafiky, za Vendy Klause seděla Livie ve 32 těchto orgánech 👎😡

Honza7 - Profil | Ne 3.12.2023 16:26:31

BoMik >> Pane kolego tenhle ten článek je k ničemu a vůbec nenabízí žádné řešení k tomu aby se taková kauza neopakovala s nějakým odstupem času. O tom jak se má odebírat vzorek ví už minimálně ve třetím ročníku každý student SPŠCH. Pokud se nechce a nebo je nařízeno nedělat, tak je to horší, než když to nejde.
Ta blbost s kontinuálním monitoringem mě celkem pobavila : vůbec neřeší mimořádné opatření, které se stalo v Deze ( do této chvíle bez trestu i bez toho jak eliminovali kvanta sajrajtu, který se dostal mimo technologickou soustavu ). Druhý nesmysl co všechno kontinuálně kontrolovat, když se díky neschopnému personálu a nebo v případě technologického procesu vymkne výroba. Nikdy nevíš co z toho všechno může vzniknout. Bohatě by v první fázi stačilo kontinuálně odebírat vzorky, které by se řádně uskladnily. Přístup do takového objektu, kde by se kontinuálně odebíraly vzorky by měli právo jenom kontrolní orgány.
Nejspolehlivější, daleko účinnější a spolehlivější, než něco registrovat a následně při každé změně zapisovat je minimalizovat počet takových výpustí. Drtivé většině podniků pak zákonem nastavit povinný vnitřní okruh ( bez výpustí z technologických procesů výrobního podniku ) vody v rámci výrobních podniků a tím eliminovat zbavování se jedů vodní cestou.
Do tohohle se politikům nechce, spousta z nich sedí v dozorčích radách podniků a mnou si ruce za to že jim tečou prachy za nic nedělání v rámci zachovaní kvality životního prostředí.

packa - Profil | Ne 3.12.2023 12:29:37

Proč?protože odjakživa Čech byl papežtějštejsi ják papež...když dostane za ukol něco nabarvit na červeno tak začne hned řešit odstin......jestli to je nějaká flustrace z něčeho........

BoMik - Profil | Ne 3.12.2023 7:10:56

Jsme v EU proč vytvářet vytvořené určitě existuje oďpovidajici funkční model a zkušenosti v jiných státech stačí jen upravit legislativni ramec. Škoda jen, že to trvalo pouze 34 let...