Diskuse k článku: Třikrát jahoda

Diskuse k článku Třikrát jahoda

Autor diskuse: Milan Tychler - Profil , 26.3.2019

hraji - Profil | St 3.4.2019 8:51:32

Fishky >> no vidíš, a já jsem si naprosto jistý, že ti žádné peníze nedlužím. Takže tohle je jen další z tvých nepravd. Bez důkazů.

Fishky - Profil | St 3.4.2019 8:42:12

Fishky - ® Pá 15.3.2019 10:04:42 / Plkárna /
Líbí: 0 Nelíbí: 0
hraji >> Všiml sis, že od doby, kdy jsi napsal, že mi nedlužíš peníze jsem s tebou nemluvil? Pro mě je to ztrátou času Jiří. Jsou lidé, co za to stojí a pak ten zbytek. S Kakrem je aspoň sranda, zdarec palec a zkus na mě nereagovat, opravdu si nemáme co říci. Možná jsem rýpavý, možná lidi kolem seru, ale nejsem hajzl. Já sem ten z fronty u pokladny, co se ozve, když ho někdo předběhne, ikdyž ostatní se sklopenou hlavou mlčí... A MRK má obrovskou sílu a v tomhle je boží.
PS: fakt vždy když Kakr lape po dechu tak přispěcháš helfnout? Jak to děláš, to ti pošle SMS, nebo to tu imrvére hlídáš, nebo to prostě už vycítíš? :)) >> Stránka diskuse

hraji - Profil | St 3.4.2019 7:56:18

Fishky >> evidentně se odpovědi nedočkám. Nevadí. Jako scifi to není nic moc.

Děda Lebeda - Profil | Čt 28.3.2019 14:08:03

Fishky >> to vis, ty mas nazor, ktery umis obhajit a jsi tedy ekvivalentem obtizneho hmyzu :-D

Děda Lebeda - Profil | Čt 28.3.2019 14:06:24

hraji >> castecne mas pravdu, ale jak je tvym dobrym zvykem, opet jsi minul podstatu myslenky...

hraji - Profil | Čt 28.3.2019 13:48:02

Fishky >> mám dvě věci, k tomu tvému slohovému cvičení. První věc je, že jsi zcela zjevně nepochopil, co jsem napsal. Šlo o psaní článků. Článků srozumitelným a přijatelných pro naprostou většinu lidí, kteří na MRKu ještě hledají informace.
Druhá věc je, můžeš mi prosím připomenout, na kterém rybníku plném sláviček jsem já, jako asistent státního trenéra organizoval gulášový závod, a současně jsem v něm i závodil. Docela by mě to zajímalo. Děkuji předem.

Fishky - Profil | Čt 28.3.2019 11:49:04

tym >> Hraji chytal na bahně a tam i krmil, já jsem chytal na tvrdém dnu o pár metrů vedle, s jeho krmením to nemělo co dělat.

tym - Profil | Čt 28.3.2019 10:58:02

Fishky >> Možná ten člověk vyhrál jen proto, že mu tam předtím hraji dobře nakrmil ... :) :) Stejně tak se děje to, že tam, kde někdo chytá, druhý pak neuspěje. Nálada ryb se na lovišti během závodů mění a někdy velmi výrazně. Každý ví, tedy každý kdo někdy závodil, že to tak prostě je a každé kolo je jiné a ani krajní místo není zárukou :)

kakr - Profil | Čt 28.3.2019 10:56:07

Fishky >>
Moc pěkné slohové cvičení, jen mi tam chybí JEEP.

Attila - Profil | Čt 28.3.2019 10:55:50

Ve finále stačí kus rohlíku za pár korun a přestat blbnout lidem hlavy . :-)) Rohlík zbožňuje absolutně každá bílá ryba a holt není pokaždé jen kapr . Někdy holt plotice někdy cejn . Ale chtít chytat jen obr kapry je nesmysl . Je to nesmysl dámy a pánové a my co chodíme z 99% na řeku víme , že to ani jinak nejde . Jedině snad na rybníku ještě soukromáku . Nechápu , za co se utrácí tolik peněz ,když krása rybařiny je v jednoduchosti a cenový dostupnosti .

Krom 63 - Profil | Čt 28.3.2019 10:44:01

Hezky napsané. Na jaře a na podzim chytám úplně stejně, jen místo popky dávám umělou kukuřici.

Fishky - Profil | Čt 28.3.2019 10:02:57

up_er >> Uštěpačný? To vůbec ne. Spíš je mi vás líto. Kaprařina je stejně jako mnoho dalšího opředená nesmysly, které se předávají a lidé si je šíří, aniž by věděli proč. Chytají kapry podle "mustru", který jim někdo dal. A ten mustr velmi často není správný, ale je zaběhnutý, tak se předává. Kdysi napsal Andy Little v knize Chytání velkých kaprů informaci, že na boilies bere kapr od 7mi kilo. Neskutečně jsem mu to před víc jak dvaceti lety zbaštil a když mi začal poskakovat poprvé opičák na boilies a posléze byl na druhém konci cejn, nastalo obrovské zklamání. Posléze jsem zbytek knížky a vlastně i další info bral jen s odstupem. Hromada věcí jsou nesmysly kaloricky proteinově vyváženou koulí, betainem, maskovací řasou, maskovacím rovnátkem, olověnkou... a dalo by se pokračovat. Kdo nemá výbavu za sto litrů nenachytá, ale nachytá, jen u toho musí přemýšlet a selektovat to důležité od nesmyslů a přesně o tom to je. Dokázat si z přehršle informací a často i zavádějících to důležité vybrat a případně u vody zkusit. Ano, kaprařina je koníček a chytat kapry je nejen zábava, pro mnohé je to i životní styl. Tohle všechno beru, jen ty nesmysly kolem toho není potřeba šířit. V létě to bere na maso a v zimě na ovoce? No ani náhodou, kdo v zimě zkusil halibutky, buráky nebo řepku mi dá určitě za pravdu, že to byla paráda a málo co by je dokázalo předčit, přitom jsou všechny tři věci nabouchaný olejem a teoreticky by v zimě neměli pracovat, jenže tahle teorie v praxi nesedí. V chladné vodě fungují velmi dobře i věci na olejové bázi a tam, kde mi často nic nefungovalo mě právě tyhle věci zachránili. Je smutné číst, jak je ovoce na zimu a ty masové věci na léto... není to tak a nikdy nebylo, přesto to má drtivá většina kaprařů přesně takhle zažité a dokonce navzdory tomu, aby to zkusili, jen protože věřili jiným...
Pamatuju si závody, kde asistent národního trenéra v plavané si vzal plavanou na rybník plný sláviček. Byly to fajn závody, celkem férové, v polovině se dokonce měnila místa, což na "gulášovkách" není zcela obvyklé. A shodou okolnosti měl Hraji výherní místo, jen jeho potenciál nevyužíl. Takže po změně míst si na jeho místo sedl někdo jiný a vyhrál. No a teď tady napíše, jak je zbytečné ztrácet čas s lidmi jako Fishky. Jenže on tenkrát Fishky byl tím, kdo přišel na jeho místo po změně míst. Takže kdo tu do koho kope? Já píšu pravdu, jenže jdu proti proudu, proti zažitým věcem, které se předávají i když pravdivé nejsou. Nechytám podle mustru, ale přesto se tu najdou lidé, kterým se pravda nelibí a tvrdí, že jsem uštipačný. Nejsem, jen nemám rád tyhle nesmysly a lituju začátečníky, kteří se rozhodnou začít s rybařinou a začnou do sebe "nasávat" info od těch zkušených...
A na kopanec typu "neumětel" Fishky je snad i ztrátou času reagovat, články, videa, závody... a přesto má tu soudnost napsat mi neumětel? Nechytám kapry na boilies za 500 kč/kg, nemám chemické WC ani kde jakou moderní ptákovinu, ale chytám často víc než jiní, protože chytám jinak a myslím u toho. Kaprařina je krásný koníček a dokonce nemusí být ani drahý, kdyby se objevovalo víc informací od zkušenějších komerčně nezainteresovaných lidí...

hraji - Profil | St 27.3.2019 19:35:16

up_er >> tady nejde vůbec o to, co je obsahem článku, smyslem je jen kopnout, vyprovokovat, ač sám neumětel, který nesesmolil nic, dává mu to pocit, že může něčí práci shazovat. Je zbytečné ztrácet diskuzí s lidmi, jako je Fishky, čas.

vydra Lucky - Profil | St 27.3.2019 19:24:55

Ano, já tleskám. Mě se to líbí. Prostě klasika od Tychlera. Článek má vypovídací hodnotu a hlavně má hlavu a patu. Pokud se to někomu nelíbí, má na to právo a také příležitost napsat lepší, ukázat proč že je to tak pohádkové a o ničem. Doporučuji číst vícekrát, třeba se povede pochopit o čem že to je … A když ne, nevadí. Snad příště.

up_er - Profil | St 27.3.2019 18:50:59

Fishky >> Když je to zbytečný, tak s tím ani nezačínej. Myslím, že uděláš radost dosti lidem.
Proč být za každou cenu uštěpačný? Nechápu význam takových komentářů.

Fishky - Profil | St 27.3.2019 14:32:44

mOrOkura >> to je zbytečné rozebírat, všem se článek líbí, tak tleskejme

Deawon - Profil | St 27.3.2019 14:22:32

Já chytám převážně na sladké celoročně. Sice menší kusy, ale zachytám si. A zároveň je příjemnější vonět po jahodách než smrdět rybinou.

mOrOkura - Profil | St 27.3.2019 13:35:54

Fishky >> Tvůj komentář nechápu, v čem je článek pohádka nebo blbost?

Peťas - Profil | St 27.3.2019 13:26:30

Neznámý rybář >> kuna běhá ve stodole...

Neznámý rybář - Profil | St 27.3.2019 13:20:39

Peťas >> Kuna píše články pro MRK?

Fishky - Profil | St 27.3.2019 10:12:04

Je komické, jakým způsobem a i kdo dokáže šířit takové pohádky pro malé kapraře. Článek úplně o ničem, ale krásně napsaný, to se musí nechat, fakt se to četlo moc pekně, ikdyž je to blbost :-D

Peťas - Profil | St 27.3.2019 8:38:27

Jahoda Decatlon TOP!