Policie dopadla zloděje dvou tun ryb,schovali je v pronajatém rybníku

nofish - Profil | Pá 29.12.2017 11:52:24

Rožnovák >> v tom pripade uz zbyva jedina moznost. Ti lide to maji jako zivotni styl....

Rožnovák - Profil | Čt 28.12.2017 18:37:33

nofish >> podmínky a sazebnik sociálky nejsou nikterak štědré, však se mrkni, pokud na některou dávku dosáhneš je to opravdu jen příspěvek a každé 3 měsíce musíš podávat hlášení o příjmech a výdajích jestli i nadále splňuješ podmínky a není třeba výši dávky upravit. Např. když máš dvě děcka a chtěl bys teď přídavek na dítě, který se kdysi vyplácel zcela automaticky, aby měly děcka od státu něco na přilepšenou, musíš doložit že čistý měsíční přijem rodiny tedytvůj a manželky není větší než 23 640 kč, což dva lidi pokud se chcou uživit překročí hravě. Ze sociálky se dnes opravdu nebohatne je to přispěvek, na který když někdo dosáhne do koruny zmizí a ještě pochybí.

nofish - Profil | Čt 28.12.2017 5:47:26

Rožnovák >> No jednoduche. Socialka a kradeze jim vydelaji vic :-)

Rožnovák - Profil | St 27.12.2017 20:39:52

nofish >> já jen psal že když sleduji některé případy. jak se někteří zloději kolikrát opravu zapotí s nepříliš vysokým ziskem, s rizikem zákoneho postihu, navíc se jim s toho nepočitají odvody na ZP,SP a důchod :-). Tak proč se raději nenechají zaměstnat a tohle vše by jim odpadlo :-)

nofish - Profil | Ne 24.12.2017 22:58:45

Rožnovák >> mě by zajímalo, jak velký rybník, dokáží dva a za jak dloho slovit. V optimálním příadě, by to muselo mít loviště pod hrází, příjezd autem až k němu a stejně si myslím, že za hodinu bys měl co dělat jen to vytahat na auto.
Na druhou stranu, sám jsem zažil, jak v pátek byl rybník ok a v pondělí ráno vlastně připravený na lovení. Ale to byla louže o sotva hektaru, bylo to v období kdy se lovilo okolo, tak nikoho nenapadlo zavolat, že to o víkendu stokou valí naplno a hlavně uprostřed lesů.
Lidi dneska vymyslí kde co, jak se dostat k penězům - když už i kovošrot hlídá bezpečnostní agentura, aby vykoupené železo nebylo v noci zase pryč a ráno zas zpět.
Věř tomu, že za minimální mzdu, nebo něco tak, fakt většina dělat nechce. Raději si dají pracák/dávky a někde něco nakradou, nebo vydělají na černo - je to vyzkoušené, takových lidí je fakt hodně.

Rožnovák - Profil | So 23.12.2017 16:20:25

venybit >> no, když sleduju některé případy krádeží, tak jistí pachatelé krádeží jsou opravdu pracovití lidé i když působí mimo zákon, tak jsou ochotni vynaložit neskutečné úsilí mnohdy i pro minimální zisk, to už mají opravdu lepší bez rizika sankce jít někde dělat za minimální nebo i vyšíí mzdu a navíc v mnohých zaměstnáních se potkají i s nějakým tím vzrůšem, takže o adrenalin nepřijdou, je tedy asi potřeba proškolit pracovníky služeb, které se starají o jejich návrat do společnosti, jak jim výhody legální obživy zpopularizovat :-).

Leorim - Profil | So 23.12.2017 9:13:39

dneska uz se krade fakt všechno.....blbci no...

venybit - Profil | So 23.12.2017 6:12:05

nějak nemůžu věřit že byly jen dva. Kurňa to si museli máknout. :) A prd z toho, teď je čeká vězení :)