Srdce prý chrání tuky z ryb a stárnutí brání vitamin D

Autor diskuse: michec - Profil , 2.1.2012

arnošt - Profil | Čt 5.1.2012 23:35:52

Že jsou rybí tuky zdravé a srdce chránící je notoricky známá věc.Tuk je z ryby zpravidla odsát principem liposukce a je na srdce podáván ve formě masti,která se nanáší krouživým pohybem na prsa.U žen byl zpozorován jako vedlejší účinek masivní nárůst prsní tkáně,takže se doporučuje kvůli symetrii potírat oboustraně...

šmudla007 - Profil | St 4.1.2012 9:01:24

Já nevím, mě se to moc nezdá. Kolikrát když je z ničeho nic hrčák nebo prut letí do vody tak by člověk dostal infart, ani by nemrknul ..a to pro srdce asi není moc dobré od těch ryb. Navíc je velký problém z nich ten tuk vylisovat(já teda nemám v ruce takový stisk) a pohled na odplouvající rybu zpět do vodního živlu se žádným potravinovým doplňkem nahradit nedá.
Zkoušeli to obecně s rybama nebo jen s mořskýma rybama(který jsou prý tučnější).. a který lidi taky preferujou před sladkovodníma rybama které se u nás dají sehnat(chytit, nasbírat na břehu atd ..) ?
Já osobně když to jde tak se tučným rybám vyhýbám, plotice cejn okoun jsou decentně netučné ryby. Sumec úhoř a kapr na podzim ..na sádlo dobré.

SOPTIK 52 - Profil | Út 3.1.2012 12:58:33

tak toto je snad známo už hezkou řádku let.Ryba má jedno z nejzdravějších mas.