MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Nakládané ryby na všechno

Diskuse k rybímu receptu Nakládané ryby na všechno

Autor diskuse: JirkaO ®31.7.2009

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 4 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

N Malda512 - ® Po 7.9.2009 10:44:33
Kája >> DDD
N Kája - ® Po 7.9.2009 9:55:14
koukni do zcadla :)
N Malda512 - ® Pá 4.9.2009 19:42:37
Chlapi jak vypadá lampa cip.?
Cip- Civilní pracovník.
N omambik - ® Pá 4.9.2009 12:11:46
Malda512 >> já už používám jen tu jehlu takže obracím jednou, a kameňák musí být, jeden mám na maso a jeden na zelí
N Kája - ® Pá 4.9.2009 12:03:30
Bože to je "cip jak lampa".........
N Malda512 - ® Pá 4.9.2009 11:38:47
omambik >> Skopové jsou mnohem pevnější než vepřová,ALE musí být dobře očištěná. za měsíc budu dělat pro jednu resturaci hody. Jen jsem zvědavej s čím přijdou letos. Při nakladání masa obracíš maso nebo ho necháš tak jak je?
Minulí rok jsem sehnal dva velké kamenáky. Panečku to je jiná než nějaký hrnce.
N omambik - ® Pá 4.9.2009 11:01:07
Malda512 >> skopové né, ale na ty tenké párky potřebuješ jehněčí střívka (strunky), taky se chystám že v zimě udělám nějakou akci
N Malda512 - ® Pá 4.9.2009 10:54:21
omambik >> Zpracováváš i skopové? Já moc klobásy nedělám nebot nemám na to moc času. Já spíš dělám hotové produkty. Od klasiky až po to co si lidi vymyslí. Sýrové jsou dobré ale musíš to umět. Ted jsem dostal od známích klobásy z krůt.Vynikající . Sakra od tebe by se člověk ještě mohl lecos přiučit.
N omambik - ® Pá 4.9.2009 10:40:39
Malda512 >> No tak to je jasný, že nabíjet strojově je pohodička, špičku mám na klobásy a jitrnice a pak jednu užší na jehněčí strunky na párečky (nejradši mám sýrový)
N R.P. - ® Pá 4.9.2009 10:36:25
Malda512 >> když myslíš, hlavně že je znáš ty
N Malda512 - ® Pá 4.9.2009 9:52:38
R.P. >> Nebudu s tebou nic probírat. Nebudu s tebou tady řešit věcy které znáš jen teoreticky.
N Malda512 - ® Pá 4.9.2009 9:51:25
omambik >> To mám také. Starý šlehací robot.Metle mám prošroubované přes silonoví plát. ten dám přes hrnec a už se páří s polívky.Ted už s střívka kupují takže valím jiternice strojově. Udělám třeba dva metry a pak je teprve špejluji. Já udím jen v zimě. Přes léto to nějak postrádá ten smysl a také to není ono-.
N omambik - ® Čt 3.9.2009 21:06:13
omambik >> I na míchání prdelačky mám udělanou mašinku abych jí nedělal vola
N malamut - ® Čt 3.9.2009 20:59:26
Malda512 >> to máš pravdu, Bůh ne, to tvoji rodiče měli jít radši do kina.
N R.P. - ® Čt 3.9.2009 20:58:59
Malda512 >> ne ten ne, u tebe spíš satan, i když ten na to taky nemá páky
zítra proberem tu cytologii jak si chtěl, docela se těšim, zase se budu nudit
N Malda512 - ® Čt 3.9.2009 20:58:14
R.P. >> Bůh zato nemůže.
N omambik - ® Čt 3.9.2009 20:58:00
Malda512 >> Tak to jsem fakt nezkoušel, ale já na tyhle záležitosti mám čas jen od podzimu do jara (což je ideální si myslím) někdy v zimě koupím od známího soukromníka materiál na jitrničky a ostatní zabijačkové pochoutky a pojmem za přítomnosti nejbližších kamarádů to jako "neustále opakující se seznamovací akci" za asistence kvasnicového pivka přímo z pivovaru, den potom to trochu bolí , ale je to vždy nazepomenutelný den, samozřejmě to má udící pokračování
N R.P. - ® Čt 3.9.2009 20:56:34
Malda512 >> bože bože
N Malda512 - ® Čt 3.9.2009 20:53:36
Pánové musím končit. Jedu makat. Praha volá.Kamion už čeká.
N Malda512 - ® Čt 3.9.2009 20:52:01
R.P. >> Už proto R.P. >> Bože ty jsi jelito.Vykuchat rybu a nasolit ji to umí kde kdo. Možná i mamut.Ale kolik jsi jich připravil někomu k jídlu ty lampo.Kašli nato. Nemám náladu se tdy s tebou dohadovat kdo,co ,kolik, a kde. Je mi to fuk. Ty si kuchej makrely a maso a vaření nech mně.
N Malda512 - ® Čt 3.9.2009 20:48:37
malamut >> Hezky chytáš. Zřejmně dobrý palivo.
N Malda512 - ® Čt 3.9.2009 20:47:54
omambik >> Nepřestávám žasnout. Já ted dělám dost často lidem paštiky a rolády. Př měsícem jsem dělal kámošovi na svatbu masnej dort. U masa je největší výhoda že se s ním dá experimentovat.Zkoušel jsi dávat tlačenku do žaludku a pak ji vyudit?
N R.P. - ® Čt 3.9.2009 20:47:47
Malda512 >> nejsem kuchař abych někomu vařil, vařím si pro sebe, a ty jsi psal kolik ryb jsem zpracoval ne uvařil, to je rozdíl
N malamut - ® Čt 3.9.2009 20:46:17
Malda512 >> tvoje červená mě zajímá jako loňskej sníh troubo.
N Malda512 - ® Čt 3.9.2009 20:44:06
malamut >> Nesnaž se . Je to marný. Je mi fuk co tady plácáš za nesmysly. V tomto oboru tě dostanu v čemkoliv.Běž si hrát někam jinam. Tady si nemusíš léčit mindrák s toho že jsem ti dal červenou.
N omambik - ® Čt 3.9.2009 20:43:47
Malda512 >> Salámy ,klobásky, párečky dělával jsem i sekanou pro kamarády ,ale pro současnou spotřebu je to na sekanou velký objem, samozřejmě hovořím o prátu v suvislosti se salámem a klobásama, mám i formy na paštiku a šunku , ale dnes už jen pro potřebu experimentů s čímkoliv a když je nálada a čas, čeho si taky hodně vážím je stovkový mlýnek na maso se šesti různýma šajbama plus nabíjecí do střívek nebo kutizínu na salámy,

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 4 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového (všeobecné)
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Umrti

S litosti Vam oznamujeme,že nas dne 18.11.2016 opustil naš dlohiletý přìtel,rybàř pan
JIŘÍ LINKA
V organizaci působil od roku 1977 a od roku 1985 jako jednatel.
Přejeme...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniWestin HypoTeez 5"/12,7 cm

Za 280 Kč s DPH.
Hypnotizujte dravce s touto velmi reálně vypadající nástrahou. Ručně malovaná , inspirovaná a pojmenovaná podle Korušky (Hypomesus olidus). Pracuje ihned po dopadu na vodní hladinu. Realistické oči a kroutící se tělo zaujme všechny obří okouny a hladové candáty v okolí.


akce, rybarenifox vnadící set

Za 3 105 Kč s DPH.
Při zakoupení této kobry od nás obdržíte prak + rakety FOX zdarma!


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
lovtour.cz lovtour.cz

Rybářské expedice za tajmenem a ostatními druhy ryb Sibiře. Objevování nových destinací a návštěvy osvědčených míst.