Diskuse k článku: Domácí výroba krmení

Diskuse k článku Domácí výroba krmení

Autor diskuse: Maty - Profil , 25.10.2005

marek2293 - Profil | So 15.5.2010 20:39:27

Ahoj. Neskúšali ste niekto do tej "pečenej placky" pridávať namiesto perníku originál posilovače do krmiva ? Uvažoval som nad tým, že by som tam hodil jahodu, tak sa pýtam, či s tým má niekto skúsenosti, prípadne koľko ho tam dával. Dík ;o)

Maty - Profil | Út 16.3.2010 6:47:53

Bobertik >> Konopí při pražení opravdu trochu voní :) , ale není to žádná hrůza. Zkoušel jsem ho kdysi pražit až pomleté, ale to se mi až tak moc nelíbilo. Lepší se mi zdá, tak jak pěkně v kuličkách nasypat na sucho na pánev a za občasného míchání pomalu nechat zhnědnout. Ne zčernat, to už je pozdě :) Posléze to pomelu na ručním šroťáku firmy Porkert. Menší množství v elektrickém mlýnku na kávu či na koření. V troubě na plechu by to šlo určitě také, ale já používám pánev .

Bobertik - Profil | Po 15.3.2010 14:04:40

Martin M. >> Maty - >> Ahoj chci se jen zeptat jak správně pražit konopí? Koupím kuličky konopí a co pak s ním přesně a jak? Na čem ho meleš a myslíš, že by šlo pražit i na plechu v troubě? Jak moc to voní? Jde mi o manželku, aby neremcala, že to tady smrdí jak v palírně. Díky za infa a rady.

Anýzový dědek - Profil | Ne 14.6.2009 18:05:06

samomo >> V Kauflandu, ale celkova smes se prodrazi o ty orechy. Jinak na Slovensku se daji pouzit i jedle kastany (ne jirovec maďál).

samomo - Profil | Ne 14.6.2009 17:05:51

dobryyy clanok
ale chcem sa opitat kde sa da zohnat vacsie mnozstvo orechov??? diiik

Maty - Profil | Po 15.5.2006 8:07:41

Dan: Do těsta? Pokud myslíš do krmné směsi, tak ano :)

d@n | So 6.5.2006 9:19:01

Maty:U toho perníku když ho nastrouhám jak s ním vnadit?Jako přimíchat do těsta a nebo co s těma vločkama?

Maty - Profil | Pá 4.11.2005 8:43:55

drda: no počítám tak 4-5 výjezdů. V týdnu budou dlouhé večery, když zrovna nebudeme někde něco plánovat apod. :))

drda - Profil | Pá 4.11.2005 8:38:44

Maty: jak bude dost času? Ty se letos nebudeš zúčastňovat výjezdů YKRID groupu? :-)

Maty - Profil | Pá 4.11.2005 8:14:34

Bulk: nezapomněl, zatím jsem nic neposílal. V zimě bude času dost :)

Bulk - Profil | Pá 4.11.2005 8:09:40

Maty: No nějak jsi na mě s tím mailem o tvém závodním futru pozapomněl:-)

Maty - Profil | Pá 4.11.2005 7:50:38

somozo: No na Tebe tu také čekám :)) Tvůj termín šrot mě už nevytáčí, už jsem si zvykl:)

somozo - Profil | Čt 3.11.2005 20:08:17

Maty hlavne se tady nerozpovidej o futru co delas na zavody at mas jeste sanci mit lepsi "srot" nez zbytek zavodniho pole.:-)

Bulk - Profil | Čt 3.11.2005 15:43:38

Maty: šeške??

Maty - Profil | Čt 3.11.2005 15:40:34

abies: ano , a k tomu trochu cukru a pod to propašovat bramborové šeške :)) Pro mě ideální, ale rybkám prostě pražím na sucho :)

Abies Alba - Profil | Čt 3.11.2005 15:23:09

Maty: Doporučuju spíš než na oleji opražit strouhanku na trošce másla - ta vůně je intenzivnější a taková... ani ne sladší, ale nádherně plná. Navíc mi víc chutná strouhanka pražená na másle než na sucho :o)))

Bulk - Profil | Čt 3.11.2005 15:09:18

Maty: No jo bylo, asi to někdy zkusim.

Maty - Profil | Čt 3.11.2005 15:07:50

Bulk: nezkusil, to už by bylo smažení a ne pražení. Zkus to a poděl se s námi o své pocity :)

Bulk - Profil | Čt 3.11.2005 15:02:24

Maty: No tak se tě ptám můj milý Maty. Je to teda blbost jen mě to teď napadlo, zkoušel jsi např. při pražení strouhanky, dát tam trochu oleje??

Maty - Profil | Čt 3.11.2005 10:54:30

Leoš: V pořádku :) už budu chodit k vodě také bez futra a spoléhat na to, že tam někdo bude mět napečeno.