Prosba o podporu kolínských rybářů a projektu navrácení mníka

3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMrknato - Profil | So 2.4.2016 8:20:44

Krouzič >> Když něco jde, proč ne, máš to tam, mě to nic nestálo, ale dovolím si za ten jeden hlas pronést něco neuvěřitelného.... Proč od každého z nás musí jít z cca 2.200,-Kč co platí svazu každý rybář, jen cca 600,-Kč do zarybnění a to ještě cca 80% do kapra? Jak můžeme my rybáři chtít "něco navíc", když si vlastní peníze roz*ebeme tu na platy, tu na nesmyslné nevratné investice, na závodění, na čilimniíky, na ztrátové podnikání?????
To už by možná mohl žádat o projekt p. Bakala na revitalizaci OKD.......)))))))

NKrouzič - Profil | Pá 1.4.2016 17:42:04

sven >> dekuji za podporu. Tento projekt je o tom zkusit se zapojit do grantoveho programu, zjistit zdali na tento zpusob dosahovani investic z jinych zdroju velkych firem mame, seznamit se s tak s necim co jde jinym...at uz myslivcum, kulickarum, nebo svadlenam. A verejnost seznamit i touto formou s tim co ve vodach bylo a jiz neni. O uspore penez nemluve, ale nese to radu podminek a na pocatku v tomto pripade i 60 stran projektove dokumentace, ve ktere bylo treba vysvetlit nerybarske porote, ze ten projekt je dobry. Pokud se toto podari, dovedu si predstavit dalsi projekty treba na podporu krouzku atp. Ale do15.4 je dlouha doba a silna konkureoce, ktera svymi projekty zasahuje sirokou verejnost, proto drz pesti a za hlas jeste jednou dekuji.

Nsven - Profil | Pá 1.4.2016 14:01:45

Sice jsem nepochopil, čím vylepší vysazení mníka život na Kolínsku,
proč nelze násadu zasponzorovat z vlastních, eventuelně svazových zdrojů
a už vůbec ne nutnost, pouštět cizí peníze a s tím související cizí vlivy do spolkové rybařiny ale hlas jsem ze solidarity přidal.
Člověk nemusí nutně rozumět všemu... :-)