Chytani s děličkou

Ahoj ..Přišti rok chci zacit chytat s děličkou..Potrebuji poradit s nacim k děličce..Co vim tak je:rolna,tulipan,plavačkova bedna,a to je asi vse co vim..Posilejte rady ohledne chytani s delickou,uvitam jakekoliv fotky. tykajicise plavacky..Předem diky!!:)
Autor diskuse: Tomáš _Novák - Profil , 14.10.2015 plavaná - techniky lovu

bic nebo delicka

A) Bič16%

B) Dělička84%

Od 15.10.2015 hlasovalo 32 čtenářů.

6 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NJJanekk - Profil | Čt 15.10.2015 12:40:52

Tomáš _Novák - >> já bych řekl, že chytání s děličkou je náročné hlavně na vybavení a na nezvyklou manipulaci s prutem. Samotné chytání je podle mě naopak jednodušší než ostatní disciplíny, protože díky povaze lovu máš vyřešené některé základní věci, na kterých stojí úspěch (přesné krmení, možnost dobře vodit montáž). Tohle se s boloňkou nebo bičem neprovádí tak snadno. Pokud budeš odkojenej na děličce, tak ti to ostatní pak bude připadat těžký. Navíc dělička obnáší vysokou počáteční investici do všeho možného a pak taky třeba nutnost jezdit na ryby autem. Já být tebou, s rourama bych ještě počkal a věnoval se těm ostatním (obtížnějším) disciplínám, pozdější přechod na děličku už bude hračka.

NRK - Profil | Čt 15.10.2015 10:55:46

splávkař >> Aha, a utěrka kterou ráno cestou na závody šlohnu v kuchyni je pak jednou pro vždy taky závodní?

Ty máš doma závodní kuchyni? Já myslel, že to bylo za komančů

Nchachar000 - Profil | Ne 25.10.2015 23:07:19

Tomáš _Novák >> Mysli na to , jak tu haldu krámů dostaneš k vodě . K děličce je to bedna , rolna , bágl s věcma , kýbl a hadry . Všechno to váží 40 kilo a jdi s tím někde kilometr k vodě .
Vem si 1 odhoz , to vpohodě uvezeš na kole . Dál od břehu jsou zajímavější ryby :-) A pro rybu je stejně nejdůležitější to co je na konci udice .
Nakup si radši háčky , jemné silony , dobrej naviják s jemnou matchkou a prakem . Děličku si pořádně užiješ až budeš mít auto , aby sis ten arzenál mohl odvézt .
Ale naprosto tě chápu , taky sem to nemohl vydržet až si s ní vyrazím k vodě .
Pepa Konopásek ( náš nejlepší závodník) v jednom svém článku napsal , že taky začínal s odhozem a dlouhými biči a dělička až naposled ...
Když chceš děličku a rodiče ti to všechno k ní potřebné koupí a nemají hluboko do kapsy , tak toho využij .-D !!
Hlavně at ti berou !!

NPavouk‌ - Profil | Čt 15.10.2015 10:59:52

Možná bys měl taky vědět ze delicka není patent na uspech a rozhodně neznamená ze když ji budes mit tak vyhrajes každý zavod kam pojedeš...

NSoblos - Profil | Čt 15.10.2015 10:46:41

splávkař >> Jako závodní může být deklarováno cokoliv, pokud se s tímto označením neztotožňuješ pravděpodobně si toto zboží nekoupíš a pokud přesto ano, můžeš ho používat jen jako rekreační a tím pádem už pro tebe status závodní neplatí. Status závodní určuje výrobce, případně prodejce, ale nejvetší váhu má samozřejmě spotřebitel.
Závod může být ve své podstatě cokoliv co má stanovené aspoň nějáké pravidlo.

Ve své podstatě s tebou souhlasím, ale je těžké říkat někomu něco co nechce slyšet, zkoušel jsem to mnohokrát a ve své podstatě jsem na to doplatil spíše sám. A někteří lidé prostě chcou aby na tom to competition bylo napsáno, pro někoho to má nesporný význam.

NWoohooo - Profil | Čt 15.10.2015 10:31:10

Chudak kluk chce proste chytat a jedine co potrebuje je troska podpory :))) a misto toho zase tenhle splavkaruv cirkus ... MM by mel jasne stanvoit ze splavkar je pristupny az od 18 let