Chytani s děličkou

Ahoj ..Přišti rok chci zacit chytat s děličkou..Potrebuji poradit s nacim k děličce..Co vim tak je:rolna,tulipan,plavačkova bedna,a to je asi vse co vim..Posilejte rady ohledne chytani s delickou,uvitam jakekoliv fotky. tykajicise plavacky..Předem diky!!:)
Autor diskuse: Tomáš _Novák - Profil , 14.10.2015 plavaná - techniky lovu

bic nebo delicka

A) Bič16%

B) Dělička84%

Od 15.10.2015 hlasovalo 32 čtenářů.

7 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NHP - Profil | Pá 16.10.2015 8:06:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tomáš _Novák >> Jsi student, jistě nevíš jestli tě to osloví, doporučil bych tedy investici do chytané bedny, kdyby tě to nebavilo, tak prodejní cena potom nebude o tolik menší jako je rozdíl mezi novou a chytanou.
To samé u děličky, chytaná dělička ma mnohem menší cenu než nová, a přitom pro nás, "nezávodní rybáře" je dostačující jak kvalitou tak tím co ti nabízí.

Gumy to je taková velká filozofie a pro normální chytaní je to tak 1,2 , 1,4 plná, ale když chceš zjemnit, chce to i jemnější gumu, na větší ryby zase větší průměr, třeba i gumy duté. Myslím, že jestli máš nějakého vedoucího v ZU jak jsi někde psal, tak ti rád poradí. A když pak budeš opravdu dobrý tak se k těm radám dostaneš od kolegů na závodech.

Každopádně budu se opakovat, chce to chytat a je jedno jestli s děličkou a nebo jen match.

Nhraji - Profil | Pá 16.10.2015 8:06:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tomáš _Novák >> amortizér musí odpovídat nejen rybě, ale taky podmínkám, ve kterých chytáš, na silnou řeku s velkým proudem musíš použít na cejny silnější amortizér než na stejného cejna na rybníku.

NPavouk‌ - Profil | Pá 16.10.2015 7:42:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tomáš _Novák >> neda, takovy univerzal bude amortizer 1mm

NHP - Profil | Čt 15.10.2015 3:20:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj Tome, chytání s děličkou, osobně považuji za vrchol plavané. Je to krásné pochytání, ale ze spousty stran velmi náročné chytaní. Musím se přiklonit ke Kamilovu názoru, a doporučil bych ti pořízení děličky ještě zvážit, raději si kup kvalitní odhozový prut, nauč se pořádně s pevným splávkem a s angličákem, s tím pak porazíš každého a bude čas na děličku.
Hlavně to chce chytat, chytat a chytat. Od monitoru se toho člověk moc nenaučí, a ač se Ti to momentálně nezdá, tolik času co máš teď, už jen tak mít nebudeš.

NKarasák - Profil | St 14.10.2015 21:52:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tady jsou některé zajímavé články:
http://www.ceskaplavana.cz/delicka.php

Nsplávkař - Profil | St 14.10.2015 21:30:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tome, tvé nadšení je obdivuhodné ale dřív než cokoli pořídíš bych ti doporučil okouknout na vlastní oči co to obnáší a třeba si to i vyzkoušet.
Z toho co o tobě vím, máš na děličku spoustu času a jsem přesvědčen, že v dlouhodobém horizontu by ti teď dělička víc vzala než dala.