Diskuse k článku: První rok s Lipánky

Diskuse k článku První rok s Lipánky

Autor diskuse: Tomáš Kupka - Profil , 13.6.2012

Jarin od Velké louže - Profil | Pá 15.6.2012 0:37:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tomáši, děkuji nejen za výborný článek ale i za celkový přístup k nelehkému údělu jakým je vedení dětí v rybářském kroužku i prezentaci naší MO. Věřím, že Tvé vynaložené úsilí bylo skvělou motivací pro celou řadu členů nejen v MO N.Město n/Metují ale i v celém ČRS. J.J - předseda

jak.23 - Profil | Čt 14.6.2012 14:27:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Super příspěvek! Jakmile náš 7měsíční ďábel jednou udrží proutek, hned se hlásí :D je to od Vás šlechetné a velmi důležité naše potomky vychovávat s láskou a respektem k přírodě!!! jen více takových rybářů, kteří se zájmem předají své znalosti a zkušenosti mladším!!! co bych za to byl býval dal, aby mne kdokoliv z rodiny k této vášni vedl a třeba mne přihlásil do podobného kroužku...od 6 let samoukem také není špatné, ovšem Xkrát jsem toužil po nějakých radách apod...v tomto ohledu to bude mít můj prcek a ostatní děcka (jejichž rodiče je přihláši) snadnější a jedině dobře pro ně!!! a to diky lidem jako jste Vy!

mypeters - Profil | Čt 14.6.2012 12:30:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tomáš Kupka - >> Skvela prace,uzasny...drzim palce a moc fandim...at se dari.

Rybatorstr - Profil | Čt 14.6.2012 12:14:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tomáš Kupka - >> Smekám, sám jsem kdysi chodil do Rybářského kroužku a jistě to občas s náma nebylo jednoduché. Jásná 1 s velkým uznáním ! Ať se daří :-))

jartas - Profil | Čt 14.6.2012 12:02:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sám jsem jako junior navštěvoval rybářský kroužek a ještě dodnes na to občas vzpomínám. Přeji Vašemu počinu mnoho zdaru do dalších let, dále hodně vstřícnosti ze strany rodičů a případných sponzorů a hlavně více podpory ze strany CRS.

BerRiver - Profil | Čt 14.6.2012 11:47:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj, nejen článku, ale hlavně i Tobě dávám 1 tisíckrát podtrženou. Díky za Tebe a ostatní takové vedoucí (nejen) rybářských kroužků! Držím palce v dalším fungování!

Cudla - Profil | Čt 14.6.2012 11:17:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Je to těžký sám vedu kroužek asi 30let.Dneska tatík jde koupí papíry,protože už se nemusí do kroužku a sám chytá na čtyři pruty,mladej se dloube v nose protože ho k tomu nepustí.Děláme tábory,kdysi se vyhlásil termín plácnu přihlášky od 1.4 a 20.4. už bylo přihlášeno minimálně pět náhradníků ,kdyby se uvolnilo místo.Dnes takovej zájem není,protože tam není počítač,televize .Chtělo by to zavést znova povinnost chodit do kroužku.Děcka maj všechna práva jako dospělák ,ale žádnou povinost.Snad se to zlepší,ale i tak za těch pár dětskejch úsměvů to stojí....

retrívr - Profil | Čt 14.6.2012 10:37:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tomáš Kupka - >> V dnešní době nevídaná věc. Hodně sil a potřebného štěstí.Škoda, že tyto aktivity nemají vhodnou podporu, třeba ze všech těch nesmyslných protidrogových programů.

Láďa Kalina - Profil | Čt 14.6.2012 10:27:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

palec nahoru- ať vám to vydrží

Juraj - Profil | Čt 14.6.2012 8:06:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tomáš Kupka - >> Držím pěsti a klobouk dolů. V dnešní době něco, co se nevidí a mělo by se vyvažovat zlatem. Podobně fungují v Třebíči. Je to sice kroužek pro pokročilé se zaměřením na feeder, ale učí se tam všechny disciplíny. V zimě mají pozvané hosty a ze všech oborů (krom klasické dědkovské bobkařiny) a přednášky na dané téma jsou vedeny teoreticky i prakticky. Takže si pod vedním odborníka sami vyrobí boilís, pokusí se navázat mouchu, nebo sestavit plavačkové udice do různých podmínek. Zajímavostí je, že členy kroužku jsou i dospělí, což je jen ku prospěchu věci a pokud vím, tak do kupy jsou výborná parta. Zájem je dnes tak obrovský, že musí další zájemce odmítat. Sice se pletu do věcí, do kterých mi nic není, ale i když jste zdaleka, tak možná by bylo pro obě strany přínosem navázání nějaké spolupráce. Vedoucího kroužku najdeš na MRKu pod nickem RADYNEK. Tady mají stránky http://www.feedertrebic.cz/, tak na to mrkni.
Hodně zdaru.

Jirka Rybka - Profil | Čt 14.6.2012 6:46:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

JJ do je pěkkné , takto nějak již 3 roky take aktivizujem děti do ryb kroužku vždy v září pořádáme rýbářský den pro děti rodiče kde se seznamí s činností v kroužku, s historickou ryb výbavou a náčiním na výlovy rybníků, mame i ukázku živých ryb, poté různé poznávací a dovedností spoutěže, mohou si i zkusit ulovit rybu, máme zde i přednášky každý rok na jiné téma Feeder, plavaná, přívlač, kaprařina, no a na nezájem si nemužeme stěžovat , ročně přivedeme k rybařským zkouškám 15 dětí, rybářského kroužku se účastní průměrně 35 detí , ale je za tím mnoho usilí a to mnoho lidí nevidí,