Handicapovaní rybáři na FF2017

Kategorie: Všeobecné

Vážení přátelé cechu rybářského,
Tak jako v loňském roce, i letos, měla organizace handicapovaných rybářů ČRS MO Kladruby tu možnost a čest prezentovat svoji činnost na největším rybářském veletrhu FOR FISHING 2017. Děkujeme především pořádající společnost ABF, a.s. a jejímu zástupci, panu Sedláčkovi, že nám poskytli stoprocentní podporu a servis před i v rámci čtyřdenního veletržního maratonu.

V letošním roce jsme pro návštěvníky veletrhu připravili opět velké množství praktických předmětů z dílny Jaroslava Puchoně opatřených  logem naší organizace, které jsme společně s propagačními předměty Středočeského územního svazu prodávali a rozdávali. Ohromnou porci práce a náš dík patří hosteskám - kamarádkám, které neúnavně a bezplatně po celou dobu výstavy oslovovaly návštěvníky veletrhu a zvaly je k našemu stánku. Novinkou, kterou jsme si připravili společně s našimi partnery a sponzory, kterým tímto z celého srdce za věnování cen děkujeme, bylo losování o ceny v celkové hodnotě převyšující 50 000,- Kč. Hlavními taháky byly týdenní pobytový voucher na řece Ebro od www. ebro-rybolov.com, víkendové povolenky na revíry v ČR, luxusní bivak, lehátko, několik navijáků, tašek, prutů, nástrah, předplatné časopisu Kajman a rybářské oblečení, které jsme získali od společností Tropic Liberec, Saenger, DAM, Nikl a dalších. Věřte, že všichni výherci, kteří podpořili handicapované rybáře nákupem propagačních předmětů či darem měli z těchto cen velkou radost a celá tato akce pomohla ke zvýšení atraktivity naší výstavní plochy! Přátelskou atmosféru na stánku též podpořil náš kvalitní likér Handy Kapka z německé dílny Sonntag Neudorf a výtečný staročeský špek a klobásy od společnosti Maso Třebovle. Těmito produkty jsme hostili návštěvníky, obchodní partnery i významné osobnosti, které na náš stánek zavítaly.

Po čtyři dny jsme se snažili návštěvníkům veletrhu přiblížit činnosti naší organizace. Smekáme před našimi kamarády na vozíku, kteří po celou dobu vydrželi na stánku a aktivně debatovali s návštěvníky o svých rybářských zkušenostech, životu s handicapem a úspěších, kterých dosáhli. Společně jsme účastníky veletrhu informovali o dění na revíru Záhorská, určeného pro handicapované rybáře, o závodní činnosti, jejíž vrcholem je Mistrovství České republiky a Mistrovství světa handicapovaných rybářů, o Dětských rybářských závodech a rybářském kroužku, který se letos veletrhu aktivně účastnil. Silným zážitkem pro děti i pro nás bylo setkání s rybářskými osobnostmi Jakubem Vágnerem, Karlem Niklem a Romanem Vlčkem, kteří si vyšetřili nemalý časový prostor a dětem se na svých expozicích věnovali. V rámci veletrhu jsme též propagovali projekt lovná místa - bezbariérové přístupy pro handicapované na rybářských revírech v České republice, na jejichž budování se naše organizace spolu se Středočeským územním svazem podílí. Věříme, že se nám opět podařilo získat několik nových členů do našich řad, které bychom rádi zapojili do aktivní rybařiny a ukázali jim novou cestu do života mezi „zdravé“ občany.

Velkou radost nám udělala též podpora z řad mediálních osobností, kdy jsme byli poctěni návštěvou Petra Vondráčka, Richarda Genzera, Milana Špalka a Ládi Hrušky, kteří ochotně zapózovali u stánku handicapovaných rybářů a někteří přislíbili i další aktivní spolupráci při našich závodech. Děkujeme též Středočeskému územnímu svazu a všem lidem kolem jejího předsedy Dušana Hýbnera, Pavla Horáčka a Radka Zahrádky, kteří nám jsou vždy nápomocni a s nimiž razíme úspěšnou cestu vpřed jak v oblasti organizace ČRS MO Kladruby, tak v rámci reprezentačního týmu ČR handicapovaných v plavané! Osobní dík bychom chtěli složit panu Říhovi z Tropicu Liberec, který nám pomáhá s propagací a je nám nápomocen v širokém spektru sponzorů kladrubské organizace a panu Kolouškovi ze společnosti Saenger, jehož spolupráce a přístup k handicapovaným je příkladný!

Celkově musíme naši přítomnost na největším rybářském veletrhu v ČR hodnotit pozitivně a věříme, že se nám lidé s otevřeným rybářským srdcem ozvou a svými možnostmi nás budou chtít podpořit. Děkujeme všem návštěvníkům, kamarádům a sponzorům, kteří nás podpořili a kteří přislíbili spolupráci do dalších let. Věříme, že se nám s jejich pomocí podaří vytvořit adekvátní podmínky pro děti a rybáře s handicapem.


S úctou a Petrův zdar za ČRS MO Kladruby
 
- 12.3.2017

Diskuse k miničlánku

Vítek - Profil | Po 20.3.2017 6:58:01

Držím palce! Perův Zdar!