Podzimní závody handicapovaných rybářů

Kategorie: Všeobecné
Vážení přátelé handicapovaných rybářů, závodníci, partneři a kamarádi!

O třetím zářijovém víkendu kladrubská organizace handicapovaných rybářů pořádala hned dvoje rybářské závody, v tomto roce poslední, a to sobotní Podzimní a letos i druhé Dětské, konané v neděli na nádrži Záhorská. Podzimní rybářské závody byly posledním kláním, které mohlo promluvit do celoročního souboje o kladrubský Putovní pohár 2016. Rozdíly mezi závodníky byly minimální, tak jsme očekávali litý souboj…svou roli hrály jak Jarní tak 24hodonové závody.


Celý zářijový víkend byl po „tropickém“ počasí ovlivněn frontální změnou, kdy se ze dne na den ochladilo, a byly hlášeny intenzivní deště. Předpověď počasí bohužel ovlivnila i nižší účast závodníků, ač srážky nebyly zdaleka tak intenzivní, jak bylo předpovídáno. Nakonec se Svatý Petr umoudřil a déšť nás zasáhl jen okrajově a oba závody mohly proběhnout korektně a přívětivě.

Výjimečně v tomto článku nebudeme rozebírat průběh závodů a jejich konečné šampióny, podrobnosti můžete nalézt ve výsledkových listinách v příloze…pouze vypíchneme letošního obhájce Putovního poháru, kterým se stal podruhé vozíčkář Miloš Hirman, zvaný Krtek a double vítěze z rodiny Kovářových, Martina a Honzíka, kteří se stali vítězi víkendového klání jak v závodech „dospělých“ tak „dětských“. Vítězství v kategorii starších dětí obhájil jako na jaře kladrubák Pavel Hošek, který má tímto našlápnuto k úspěšné závodní kariéře.


Vítězům a všem závodníkům tímto ještě jednou gratulujeme a děkujeme za korektní klání! Věříme, že všichni zúčastnění byli s průběhem závodů spokojeni a že jsme mimo jiné uspokojili i gastronomické potřeby všech zúčastněných.  Též věříme, že jsme se jako organizace celoročně zasloužili o sportovně kulturní zážitek a všichni měli radost z velkého množství cen, pohárů, medailí, diplomů a darů, které si vždy každý závodník od nás odnesl.

Poděkování patří všem našim sponzorům, kamarádům a známým, kteří se celý rok na organizaci závodů podíleli. Zvláštní poděkování patří Středočeskému územnímu svazu, společnostem Tropic Liberec, Sänger, Moss.sk, Delphin, FOX, Timár Mix, Karel Nikl, DAM, Normark, Restauraci u Piškota, Pivovaru Ferdinand Benešov, Pekárně Turek Vlašim, Stavební společnosti Pazdera, Maso-Třebovle s.r.o., For Fishing, Drůbež Palmovka, Kofola a.s., rodině Havlových, Profarma a.s., obci Kladruby, fotografům Mirce Naglové a Jiřímu Jedličkovi. Mediální podporu pro handicapované rybáře zajištuje Benešovský deník, časopis Kajman a internetové portály SÚS, MRK, Vozejkov, Zijushandicapem, InRybar a další, kterým tímto děkujeme.


Největší dík patří celoročně všem kladrubským členům, asistentům, kteří zajistili patřičné zázemí pro všechny zúčastněné.
 
Více fotografií naleznete v průběhu října na našich webových stránkách www.handicap-rybari.cz.
 
Za ČRS MO Kladruby jsme s úctou
 
- 30.9.2016

Diskuse k miničlánku

Juraj - Profil | So 15.10.2016 7:37:53

Až do teď jsem netušil, že je Honza Saidl (možná to je shoda jmen, bo ten koho znám se píše správně Seidl) je handicapovný ... Ani Eva (jeho žena) nenaznačovala, že by měl nějakou závadu. :-)
Trénuje v písku mládež hokej a hraje myslím okres v tomtéž sportu....
I děti vyznačují začnou živostí - malej Honzík je několikanásobný mistr ČR v BMX a tuším, že vícemistr Evropy. A z MS vozí taky slušné výsledky.
Tak je mi to trošku záhadou.....
Ale může bejt, že jsou dva šikovní závodníci se skoro stejným jménem.....