MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Losos po španělsku,kari brambory

Pečení ryb

Nejříve si připravíme oloupaný pomeranč,který nakrájíme na plátky a zlehka posypeme moučkovým cukrem a zalijeme portským vínem.Necháme cca 12 hodin odležet.Nakrájíme červenou cibuli na proužky,smícháme s nasekanou mátou a zakápneme cherry octem.To vše dáme vychladit do lednice.Steak z lososa ochutíme zeleným kořením a drceným barevným pepřem.Lehce zaprášíme moukou a opečeme z obou stran na másle.Jako přílohu si připravíme vařené brambory,které smícháme na pánvi se smetanou,kari kořením a solí.Jakmile dosáhne směs varu,je příloha hotova. Lososa položíme na marinované plátky připraveného pomeranče a posypeme jej nasekanou červenou cibulí s mátou a cherry octem.

 

Monika Vojtěchová, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybolov24.cz Rybolov24.cz

Vše pro ryby, rybáře a rybolov 24 hodin denně. Navazujeme na úspěšnou tradici 1.on-line obchodu s rybářskými potřebami na českém internetu....