MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Losos pečený s ančovičkami, olivami a rajčaty

Pečení ryb

Ingredience:
filety z lososa
ančovičky
hrst čerstvé bazalky
12 rajčat (nejlépe mini)
2 hrsti černých oliv bez pecek (možno i půl na půl se zelenými)
citrón
sůl, pepř

Postup:
V misce smícháme nakrájená rajčata (na větší kousky) a vypeckované olivy, přidáme trochu olivového oleje, pepř, sůl a bazalku. Promícháme.
Filety lososa omyjeme, pokapeme citronem, olivovým olejem a lehce osolíme. Připravíme kapsu z alobalu, uvnitř ji trochu vymažeme olivovým olejem a vložíme do něj filet. Na filet potom připravenou směs a navrch položíme ančovičky (ale nemusí být). Alobal uzavřeme a celou kapsu vložíme do pekáčku a dáme péct.
Doba pečení je podle velikosti zhruba 10 minut.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPruty Bionic 13ft/2,75lb

Za 2 499 Kč s DPH.
DOPRAVA ZDARMA a SLEVA 50% tenoučké a lahůdkové pruty na skladě za tuto vyjímečně nízkou, akční cenu, vyrobeno z blanku IM10 Prut se kterým si užijete souboj s každou rybou naplno


akce, rybareniFox MK2 svítíci a MK3 swingery

Za 635 Kč s DPH.
Celočerné black i fialové svítící i nesvítící indikátory samostatně po jednom, sety na tři i čtyři pruty i nerez v nových plastových obalech i polstrovaných kufřících vše na skladě za super ceny


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby JESETER Rybářské potřeby JESETER

Karlovy Vary - Dvory, Kpt. Jaroše 198/17