MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pečení Piskoři se Sardelemi...

Pečení ryb

S Piskořů(i ostatních plevelnejch rybek) stáhněme kůži, vykuchejme a vymyjme je čistě a drobet je osolme. Očistěme sardele, rozkrájejme je na dlouho a Piskoře jimi vyšpikujme; potom svažme každého ocasem k hlavě, dejme na pekáč kus másla, 2 – 3 lžíce smetany, šťávu z půl citronu, několik lžic vína a vložíme vše a piskoře na to, nechme je za stálého polévání zvolna péci. Když jsou již pěkně do červena, vyndejme je na mísu, polijme je tou šťávou, obložme je citronovými koláčky a dejme to na stůl
Dobrou chuť všem!

 

Cloud - ®, 24.1.2015
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniKrabička

Za 114
16x3,5x8cm


akce, rybareniFox Ranger bivak 1man

Za 7550
SE SLEVOU 45% Fox Ranger rychloskládací bivak pro jednoho rybáře, materiál FOX VENTEC a po registraci na shopu za ještě nižší ceny až do vyprodání skladových zásob


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ s.r.o. PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ s.r.o.

Rybářské potřeby pro všechny, kteří propadli kouzlu rybařiny. Díky unikátnímu věrnostnímu systému nakupujete neustále se slevami 5 –...