Pečení Piskoři se Sardelemi...

Pečení ryb

S Piskořů(i ostatních plevelnejch rybek) stáhněme kůži, vykuchejme a vymyjme je čistě a drobet je osolme. Očistěme sardele, rozkrájejme je na dlouho a Piskoře jimi vyšpikujme; potom svažme každého ocasem k hlavě, dejme na pekáč kus másla, 2 – 3 lžíce smetany, šťávu z půl citronu, několik lžic vína a vložíme vše a piskoře na to, nechme je za stálého polévání zvolna péci. Když jsou již pěkně do červena, vyndejme je na mísu, polijme je tou šťávou, obložme je citronovými koláčky a dejme to na stůl
Dobrou chuť všem!

 

Cloud - Profil, 24.1.2015
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.