MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Candát na rajčatech

Pečení ryb

800 g candáta, 3-4 lžíce rajčatového protlaku, 40 g másla, půl citrónu, majoránka, sůl, mletý pepř

Očištěného vykuchaného candáta opláchneme a příčně rozkrájíme na porce.Zapékací misku vymažeme máslem, do ní naskládáme porce ryby, pokapeme citrónovou šťávou, posolíme, okořeníme špetkou mletého pepře, majoránky a zalijeme rajčatovým protlakem.Povrch pokapeme zbylým máslem. Přiklopíme poklicí a vložíme asi na 30 minut do předehřáté trouby.
Podáváme s vařenými brambory sypanými sekanou petrželkou.

 

Georgino - ®, 24.6.2006
Průměrná známka: 1,80

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE feeder pruty Sportex

Za 3199
SPORTEX Feeder - slevy na vybrané modely, 10 let záruka na blank a doprava ZDARMA na všechny nabízené modely!!!


akce, rybareniBionic pruty 13ft/2,75lb

Za 2499
S 50% SLEVOU nové, tenoučké a lahůdkové proutky z blanku IM10 Prut se kterým si užijete souboj s každou rybou naplno za tuto vyjímečně nízkou, akční cenu do vyprodání


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské potřeby Rybina Rybářské potřeby Rybina

Největšího kapra chytíte pouze s kvalitním vybavením a to Vám nabízíme v našem e-shopu Rybářské potřeby Rybina. Široký výběr rybářských...