MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Candát na rajčatech

Pečení ryb

800 g candáta, 3-4 lžíce rajčatového protlaku, 40 g másla, půl citrónu, majoránka, sůl, mletý pepř

Očištěného vykuchaného candáta opláchneme a příčně rozkrájíme na porce.Zapékací misku vymažeme máslem, do ní naskládáme porce ryby, pokapeme citrónovou šťávou, posolíme, okořeníme špetkou mletého pepře, majoránky a zalijeme rajčatovým protlakem.Povrch pokapeme zbylým máslem. Přiklopíme poklicí a vložíme asi na 30 minut do předehřáté trouby.
Podáváme s vařenými brambory sypanými sekanou petrželkou.

 

Georgino - ®, 24.6.2006
Průměrná známka: 1,80

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybarenivlasce Berkley Connect - NOVINKA 2017

Za 208 Kč s DPH.
Kaprový vlasec Berkley Connect je považován za profesionální monofil, navržený jako nejspolehlivější kaprový vlasec na trhu.


akce, rybareniRod Hutchinson Cabrio Cookhouse

Za 5 990 Kč s DPH.
Nový model kuchyňského přístřešku, který můžete použít jako plnohodnotný bivak ve kterém se nebudete muset hrbit. Nyní za akční velmi nízkou cenu


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
RYBY-RYBIČKY RYBY-RYBIČKY

Říčany, Černokostelecká 2205