MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pečený úhoř

Pečení ryb

Potřeby: 1 kg úhoře, sůl, pepř, 10 dkg Visanu, šťáva z jednoho citronu, strouhaná žemle

Příprava: Úhoře stáhneme, vyčistíme,nakrájíme na kousky, osolíme je a opepříme, dáme do ploché pánve a pečeme v troubě, polévajíce je Visanem a citronovou šťávou. Asi po 20 minutách posypeme kousky úhoře strouhanou žemlí a necháme je ještě několik minut péci, až je strouhaná žemle zlatožlutá. Pečeného úhoře polijeme citronovou šťávou a podáváme na stůl.

Doslovný přepis - zdroj: Schichtova kuchařka, 4.díl, cca 1924

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniLeatherman WAVE

Za 3 522 Kč s DPH.
Leatherman WAVE je nejoblíbenějším modelem i díky tomu, že veškeré čepele jsou přístupné z vnější strany nástroje a lze je otevřít palcem jedné ruky.


akce, rybareniHáčky ACE Razor Terry Hearn

Za 119 Kč s DPH.
Boilie Beak Point zřejmě to nejlepší co se mezi háčky pro rybáře v poslední době objevilo, opravdu pevné, super ostré s micro protihrotem nyní za novou akční cenu


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Chyť a pusť Chyť a pusť

Obchod Chyť a pusť vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb. Vyzkoušejte nás a zařaďte se mezi tisíce spokojených rybářů, kteří si...