MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr zapečený v sýrové omáčce

Pečení ryb

4 porce kapra, citron, 200 g žampionů, 1 lžíce másla, tuk na smažení, sůl
Omáčka: 1/4 l sladké smetany, 2 vejce, 150 g strouhaného sýra

Nakrájené žampiony podusíme na lžíci másla doměkka. Mírně je osolíme. Porce masa dle možností vykostíme,pokapeme citronem,osolíme,omoučíme,smažíme na oleji dozlatova. Vejce rozšleháme ve smetaně a vmícháme sýr. Do zapékací misky či pekáče vložíme podušené žampiony, na ně osmaženou rybu, přelijeme omáčkou.
V horké troubě zapečeme 10 - 15 minut.
Příloha: brambory,zelenina.

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Drakar - cestovní agentura Drakar - cestovní agentura

Zabýváme se zprostředkováním rybářských pobytů, a to konkrétně ve Švédsku a Norsku. Naši specializací nejsou masové zájezdy, ale nabízíme...