oslovské pečenáče

Vaření ryb

1,5kg rybího masa jakéhokoli sůl,strouhanka hladká mouka citron vejce,olej na smažení 200g cibule. zalivka- 3dl viného octa,nové koření pepř ,bobkový list hořčicové semínko hřebiček. Očištěné rybi nakrájím na kostky 4x4cm osolím zakapu citronem a vložím do lednice do druhého dne.Potom porce osuším obalím troj obalu to jest. vejce mouka stouhanka. Na rozehřátém oleji osmažím do růžova.Připravím zálivku- vodu svařím s vinným octem solí cukrem a kořením.Osmažené rybí kousky nechám okapat od oleje.a naskládám do sklenice střídavě s cibulí.Nakonec zaleju vychladlou zálivkou sklenici uzavřu a dám do lednice mnejméně na 3dni nejlepší je to s čerstvím chlebem. Nechte si šmakovat.

 

Hrášek - Profil, 6.12.2011
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.