MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

KAPR NA HOUBÁCH

Smažení ryb

2 kg porcovaného kapra, 1 kg žampiónů nebo jiných hub (nejchutnější houbová směs), 1,5 dcl oleje, sůl, 25 dkg polohrubé mouky, 5 dkg papriky, pepř.

Houby nakrájíme na větší kousky, podusíme na 1,5 dcl oleje, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou zhruba 1/2 hodiny. Osušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Na pekáč rozložíme podušené houby a na ně položíme obalené porce ryby kůží navrch. Velikost pekáče volte takovou, aby byl rybou úplně naplněný. Pečeme asi půl hodiny, aby se na povrchu ryby udělala kůrka. Nakonec šťávou pokapeme porce ryb.

 

Martin Kropáček, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPruty Chub Outkast MKII Full Cork

Za 3135
Nový model tenkých a osvědčených prutů s korkovou rukojetí 12ft 3lb za nejnižší cenu. Při koupi 2ks můžete mít levně Chub Spod rod a pouzdro na pruty ZDARMA + další zvýhodnění


akce, rybareniAKCE JRC Radar DSi 2+1+kufřík

Za 5990
Akce 2x signalizátor + příposlech + original kufřík


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen