MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

štika na bramborách

Vaření ryb

Štiku velikosti cca 50 cm, aby se vašla na pekáč. Na dno pekáče na kolečka pokrájené syrové brambory, vrstva cca 3 cm. Na brambory položíme štiku bez hlavy, celé tělo s nařezanými žebry, aby šla na placato položit na brambory. Na hřbetu štiky uděláme několik zářezů kolmo k páteři, aby se při pečení neprohybala. Osolíme, opepříme, pokapeme citronem, proložíme plátky másla. ( Hodně másla).Pečeme v trobě pod víkem nebo pod alobalem cca 1 hodinu. Když jsou brambory měkké a maso skoro hotové, posypeme celé nastrouhaným tvrdým sýrem , polejeme šlehačkou a necháme dalších 30 minut aby se udělala kůrčička . Časově trochu náročné, ale výsledek stojí za to. Bombastická kombinace, velmi vydatné. Dobriou chuť.

 

Josef Bohoněk, 30.11.-000
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniprologic bulldozer mimicry 3d water g

Za 239
Šokový vlasec, který je díky použitému speciálnímu materiálu extrémně odolný a prakticky téměř nezničitelný.


akce, rybareniprologic cruzade bivvy 1man + přehoz

Za 5699
Celá řada CRUZADE je vyrobena z vylepšeného nylonu 190D, disponuje skvělou voděodolností, pevností a odolností díky speciální dvojité povrchové úpravě.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CK Varga CK Varga

CK zajištuje pobyt, rybaření v Maďarsku na jezeře Pölöske, kde ubytování je na výsoké úrovni, zajištujeme sportovní lístek tak i rybářský...