MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

tolstolobik na zelenině

Pečení ryb

porce tolstolobika (podkovy nebo řízky)
máslo
sůl a koření na rybu včetně kmínu
zeleninu - mrkev, petržel, celer, cibuli
citron

porce ryby pocitronujeme, osolíme, okořeníme, položíme na alobal každou zvlášť, podložíme plátkem másla a zasypeme na kostky nakrájenou zeleninou a cibulí a zabalíme do alobalu. každou porci samostatně. dáme péct do trouby cca na 45 min. moje zkušenost : po upečení je lepší nechat odležet do druhého dne a pak si na tom kusu masa, kterým tolstolobik bezesporu je, mimořádně pochutnáte.

 

red.foot - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybarenivlasce Berkley Connect - NOVINKA 2017

Za 208 Kč s DPH.
Kaprový vlasec Berkley Connect je považován za profesionální monofil, navržený jako nejspolehlivější kaprový vlasec na trhu.


akce, rybareniMinimálně -15% na všechny kaprové pruty!

Sezóna lovu kaprů brzy začne a není nic hezčího než chytit trofejního kapra na nový prut! A právě proto jsme pro vás tento týden připravili slevu minimálně 15% na kaprové pruty!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen