MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Candát na víně

Pečení ryb

Candát na víně

4 porce candáta, sůl, citrónová šťáva, hladká mouka, máslo, 2 dl bílého vína.
Porce pokapeme citrónem a necháme odležet. Osolíme je, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme na másle. Pak podlijeme vínem, přendáme do trouby a upečeme doměkka. Šťávu částečně vyvaříme a nalijeme na podávané ryby.

 

petr226 - ®, 4.5.2009
Průměrná známka: 2,25

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniKorum ITM Clamshell 12 compartments

Za 165 Kč s DPH.
Praktická zavírací krabička z dílny firmy Korum. Je plně kompatibilní s ostatními doplňky Korum s označením ITM. Má 12 přihrádek na veškerou potřebnou bižuterii. Krabička je opatřena magnetickým zavíráním.


akce, rybareniKvalitní čluny ZICO za nejlepší cenu na trhu !

Přemýšlíte že si na sezónu pořídíte nový člun? Časově omezená nabídka kvalitních člunů ZICO za nejlepší cenu na trhu!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
ML SPORT ML SPORT

Brno, Bohunická 67