MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruzi z direk v aspiku

Rybí saláty a zavináče

Pstruzi z direk v aspiku

Suroviny :
2 ks pstruhů z direk
1 x Moravanka (Kunovjanka)
menší mrkev
menší petržel
2 x bobkový list
nové koření
celý pepř
cukr
vegeta
1 x želatina v prášku

Postup :
Ryby s kořenovou zeleninou a divokým kořením vaříme tak dlouho, aby šlo maso od kosti.
Scedíme Moravanku, ale nálev nevyléváme !!!
Obojí zeleninu (Moravanka+vařená) rozsekáme pomocí robotu na kostičky velkosti jakou máme rádi.
Obereme maso z ryb. Smícháme zeleninu a rybí maso, které potrháme na menší kousky.
Dochutíme vegetou a mletým pepřem. Vše zalijeme nálevem.
Směs nalijeme do formy (srnčí hřbet) nebo do misek. Lehce upěchujeme, tak aby směs byla pod nálevem.
Dáme vychladit.

Nálev :
Lák z Moravanky doředíme vodou na 0,5 l a dochutíme cukrem a pepřem.
Nasypeme želatinu a vše přivedeme k varu dle návodu.
Jeden pytlík je 0,5 l nálevu a to nám postačí.

Dobrou chuť.

 

mirinos - ®, 19.1.2009
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFOX MK3 Purple fialové swingery

Za 945
Nádherně vybarvené a skvěle fungující swingery, fialové s černými doplńky, po dlouhou dobu prověřovaná kvalita, jsou na skladě jak samostatně tak v sadách na tři i čtyři pruty


akce, rybareniprologic cruzade bivvy 1man + přehoz

Za 5699
Celá řada CRUZADE je vyrobena z vylepšeného nylonu 190D, disponuje skvělou voděodolností, pevností a odolností díky speciální dvojité povrchové úpravě.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
LOS-CORMORAN LOS-CORMORAN

Jeden z prvních českých e-obchodů. Věříme, že v široké nabídce více než 3000 položek, si každý najde to, co potřebuje.