Řeka Dyje - Nové Mlýny

Minulý týden jsem byl v kempu Pálava na revíru Dyje 4B. Překvapilo mě,že rybáři stanují podél řeky. Nevíte někdo, jak to tam s tím stanováním u řeky je? Jestli je to povolené, nebo tam stanují na černo ?
Autor diskuse: Jirka - , 14.7.2005 všeobecné - ostatní

Kato | Čt 14.7.2005 21:39:41

Jak psal Petli, stanování tam není povoleno, ale stanuje se tam furt, kolikrát se u jednoho stanu (přístřešku) střídají jen známé party... Já jsem tam taky stanoval, porybný došel a měl taky stan...

Petli - Profil | Čt 14.7.2005 9:59:44

Zdravim.Nevim,zda je to povolené nebo ne.Nejsem ani z výše uvedeného kraje.Fakt je ale ten,že v tomhle úseku dostává řeka zabrat ve všech směrech.Jeden čas jsem na tahle místa jezdil každý víkend a byla to hrůza.Stany,oheň a bordel jak sviňa,auta zaparkovaný tak,že se dalo chytat z kufru.Louka byla tak rozježděná,že to asi vůbec nemělo smysl sekat.Porybný mě kontroloval jen jednou,takový stařík na mopedu a připadal mi už hodně odevzadný.Obecně si myslím,že stanovat se tam nesmí,ale nikdo po tom zkrátka nejde.Když půjdeš od Bulhar tak se mi zdá,že je tam i nějaká cedule.Už si ale nejsem jistej.