Křetínka 1 - dopis na MRS

Křetínka 1 - tabule chráněný úsek
Dobrý den,
před dvěma dny jsem byl obhlédnout revír Křetínka 1.
Hledal sem na jižní straně ún, kde jsou tabule chr. úseku, nejprve na staré cestě Křetín -Lazinov, tam nic nebylo, pak louka nalevo pod Vranovou, tam je tabule v pravé části u vody - průběžná a o 60 m ukončující, na levé straně téhle louky není nic (louka je poměrně rozsáhlá).
V bližších podmínkách je uvedeno:
"Od začátku travnatého porostu až po horní hranici revíru chráněný úsek (trdliště) - zákaz lovu do 15. 6. (vyznačeno tabulemi)".
Před cca 6 lety byl tenhle úsek nad starou cestou K-L, následující roky MO Letovice stále posunovala blíže k hrázi, což je pochopitelné - vzhledem k nižší hladině během opravy hráze.  
Z  výše uvedeného je zřejmé, že MO Letovice označení úseku dělá naprosto nedostatečně, snad i se záměrem aby mohla RS brát rybářům (neznalým terén) povolenky. 
Žádám Vás tímto o vyřešení tohoto problému, např. aby bylo osazeno na všechny přístupy dostatečné množství tabulí, nebo na webových stránkách svazu a MO mapa s příslušnými souřadnicemi  chráněného úseku. Bylo by také vhodné od r.2025 souřadnice úseku vložit do Bližších podmínek.
Autor diskuse: Otava - Profil , 7.2.2024 všeobecné - ostatní

Otava - Profil | St 7.2.2024 17:04:28

hraji >> Pokud by jste pořádně četl můj dopis, tak já jsem řešil nedostatečné označení, posun označení kvůli opravě hráze jsem nekritizoval.

hraji - Profil | St 7.2.2024 13:44:59

bart.bm >> no jo, no, když myslíš. Hádat se s tebou nebudu.

bart.bm - Profil | St 7.2.2024 13:36:02

hraji >> je jedno jak je hladina vody. Na to se uživatel vymlouvat nemůže. Jednou je to pevné stanoveno,tak to má být i řádně ohraničeno ceduli. A nezáleží na tom zda je nebo není hájený úsek na suchu.

hraji - Profil | St 7.2.2024 13:04:32

Otava - >> dobrý den, víte že je hladina přehrady Křetínka spuštěná asi o 4 metry a že tam probíhá rekonstrukce hráze a probíhalo odbahnění u přítoku? Přehrada má být napuštěna tento rok na podzim. Pak bude určitě rozumné osadit nové tabule kolem revíru i s ohledem na nově vybagrovanou část revíru. Pod Vranovou určitě ale žádné trdliště není, tam můžete chytat bez obav.