Pstruh obecný - potíže s určením

Zdravím rybáři, trochu jsem včera znejistěl co, že jsem to vlastně chytil za pstruha, jako čistý potočák mně to úplně nepříjde. Forma "Kollowrat" to taky asi nebude (nebo..?), snad možná nějaká ta italská forma, nebo balkánská.
Ryba vrácena vodě, revír Střední Čechy, bez dalšího upřesnění. Fotka v rychlosti, takže nic moc.
Předem moc děkuji za Váš názor.
Autor diskuse: El Jose - Profil , 18.4.2020 dravci - druhy ryb, rekordy

hering - Profil | So 9.5.2020 12:40:34

stormandnature >> Toto vlákno má svého zakladatele, který by měl když už si má potřebu zakládat diškuz taky dohlédnout na to co se v ní děje....

stormandnature - Profil | So 9.5.2020 10:31:42

Jestli si nutně potřebujete něco něco říct, pište si to po sz. Každá druhá třetí diskuse je zavalená takovejma osobníma výblitkama. Když se pak chce člověk na něco podívat zpětně, musí se přehrabovat takovejma sračkama. Apropo. Máte to ve svým věku zapotřebí? Hezky jdete příkladem. 😕

FockeWulf - Profil | So 9.5.2020 10:17:01

sliver >> Klid:), jsou nějaké úspěchy na M. ?

FockeWulf - Profil | So 9.5.2020 10:12:26

statik >> Bububu dědku! Ještě tě netrefilo? Co dělají ostatní z uličního výboru v té díře vedle cesty kde bydlíš? Hulvát a ještě přestárlý, to je kombinace, ale naštěstí vás ubývá, prý letos zheblo nejvíc komoušů v toto století. Tak dávej bacha.Otevři si stanovy a počti si. Na víc nemáš.Už ti někdo přitakal, nebo jen soudruh specialista, známý blb a dezinformátor?

Specialista - Profil | So 9.5.2020 10:06:20

statik >> tak nejvíce Arnoldů je vždy za klávesnicí...

sliver - Profil | So 9.5.2020 9:43:17

No, pěkně jdete příkladem, dědci v nejlepších letech 😂😂😂

statik - Profil | So 9.5.2020 9:39:56

Specialista >> víš co mě na takovém debilovi nejvíc sere je, že se ze zázemí bezpečí z domova ukazuje jaký je borec a přitom je to normální kokot,který kolem sebe jen uráží lidi a když mu někdo přitaká tak je blahem bez sebe,buzna zkurvená.

statik - Profil | So 9.5.2020 9:36:43

FockeWulf - 8.5 .2020 8:13:35 >> vykuř mi ty blbe a nezasírej diskuze,takoví čuráci jako Ty nemůžou za své jednání, a nepiš tady nesmysly. Kopeš kolem sebe jako starý straník a nesneseš kritiku ,vytáhni ze skříně knížku s rudou hvězdou a zavzpomínej na staré časy, ty totiž podle svých reakcí jsi byl komouš jak vyšitý a teď ti to evidentně chybí ,ty garnituro ,beztoho jsi celý život dělal hovno,dak drž pitchu OSTRAVSKÝ OCASE.

FockeWulf - Profil | Pá 8.5.2020 11:25:45

Vidím, že přispěchal další bolševický troll - specialista, ti zmrdi si dávají echo:):)

Specialista - Profil | Pá 8.5.2020 10:20:58

statik >> Míro kliiid, vidím, že reaguješ na FockeWulfa.. Já jeho příspěvky nevidím a ani nechci, již dávno mám to individuum v ignoru.. Udělej to taky tak a neztrácej drahocennou energii tímto směrem. Je to jak běžet na běžícím pásu..

FockeWulf - Profil | Pá 8.5.2020 8:13:35

Mrknato >> Vidím to stejně, ale havíř to nebude, asi fakt podle myšlení příslušník sboru jak cyp. A už na něj kašlu, zas se někdy objeví, zasmradí a bude legrace.

FockeWulf - Profil | Pá 8.5.2020 8:11:37

statik >> Bože ty jsi omezenec, frustrovaný komouš. A ten tvůj důchod by mi nestačil ani na benzín za měsíc. Tak si seď v té díře kde bydlíš a buď rád že tu máš výdobytky kapitalismu a můžeš přes nějaký máslostroj z bazaru plivat po internetu. Jinak by jsi mohl akorát prudit na uliční schůzi zaprděnců.

statik - Profil | Pá 8.5.2020 7:31:50

Mrknato >> ty si alespoň přečti to co píšeš, a nauč se skloňovat slovo občan,to bys rád věděl co jsem dělal že? Na šachtě jsem nedělal, policajt jsem taky nebyl a ani zelená guma ne. Šel jsem dřív ale to jsem si musel koupit za svoje,nikdo mi nic nedal, je to pro každého,ale musíš si na to našetřit, havíři to měli jednodušší, tam jim to požehnal stát,a nezáviď,můžeš jít taky i když už to asi pokud ještě makáš podle ročníku doklepeš.

statik - Profil | Pá 8.5.2020 7:21:33

FockeWulf >>,nevím co to tady hraješ , spousta takových jako Ty to celkem pěkně jebe jak tady na MRKu tak u vody, já si myslím že paroháč s malým šulinem budeš Ty a proto se předvádíš, jak jsi chytrý. Peněz mám kupodivu dost,důchod není to zásadní, co by mě živilo a jestli jsem Tě urazil, i když nevím čím tak to je známka toho že jsi omezenec . Ty se asi rád navážíš do lidí, jsem četl tu diskuzi o vydání knihy, tam jsi se taky navezl do někoho celkem zbytečně, a nazval jsi ho hňupem a koblihou z pole ,tak zavři klapačku a nepindej. A jestli se Tě dotklo že jsem Tě nazval soudruhem, tak bych za to moc nedal že máš ještě někde na památku schovanou červenou knížku. Tak tedy teď Tě urazím, Ty jsi normální ostravský debil,který chce za každou cenu ukázat jaký je borec.

Mrknato - Profil | Pá 8.5.2020 7:20:40

FockeWulf >> Já si zas toho jeho posledního příspěvku "vážím". Dal do něho poprvé svůj názor...))))
V 58 v důchodu , to nebude nějakej chudák. Tipoval bych na lampasáka, polecajta, nebo důlního kopálistu, tedy státem podporované a ideologií masírované skupiny občani.

FockeWulf - Profil | Čt 7.5.2020 21:43:20

statik >> Těžký život, parohy, malý důchod, frustrát jak vyšitý. Sedí to? Neměl jsi tu urážet a rýpat mamlasi. Mohl jsi jít v klidu do pelechu.

statik - Profil | Čt 7.5.2020 20:06:59

Mrknato >> jsem rád že sis přečetl to co si myslím o mnohých z vás a zjevně ty i ten soudruh z Ostravy k nim patříte.

Mrknato - Profil | Čt 7.5.2020 17:12:08

Specialista >> Hele, hroši to tak asi maj ve svých stanovách.... Proto to dělaj. My zas máme ve svých stanovách chodit na schůze, co rybolov, který zajímá všechy nemohou nijak výrazně ovlivnit. Tomu se hroši musej ukrutně smát a za břicho popadat.....

FockeWulf - Profil | Čt 7.5.2020 16:06:30

Mrknato >> Vypadá tak:), starý bolševik, usíná se stanovami a zjevně mu chybí uliční výbor.

Mrknato - Profil | Čt 7.5.2020 15:37:57

Tajo >> A to ten statik o sobě říká, že nemá rád debily, co sežrali všechnu moudrost..... To asi bude nějaká kádrová záloha.....

Mrknato - Profil | Čt 7.5.2020 15:23:24

statik >> Nikdo ti podle obrázku neurčí, o jakou linii a poddruh PO se jedná, o to se tu snažil blahé paměti Cottus. Tedy zadání, které bráníš je nesmyslné. Asi jsi se praštil kladivem do palce a musí to odsrat někdo jiný...... ale proto nemusíš na MRK.

Se stanovama jdi do prdele! Až tady vyřešíš, že cca polovina MO dle stanov hospodaří samostatně a polovina společně, ale téměř fšici mají k dispozici společné povolenky, tak tady piš o stanovách!!!!!!! Stanovy jsou formalita, kterou používá ten, kdo má moc, stejně jak používali bolševickou legislativu LM a VB. Prober se.

rybomil - Profil | Čt 7.5.2020 14:03:17

Specialista >> :-))))))))))))) ty si vůl... ale v dobrým.

FockeWulf - Profil | Čt 7.5.2020 11:08:45

statik >> Nic k tématu jsi tu nepřispěl, jen tu bliješ zlobu. Jsi hulvát a ještě zjevně omezený, tím s tebou ty emerituro končím.

Specialista - Profil | Čt 7.5.2020 10:15:53

To musí mít MM radost, jak se Mrk vyvíjí.. Diskuse co diskuze. Ne že bych k tomu někdy nepřispěl..
Viděli jste někdy srát hrochy? Tlačí a krátký ocásek rychle kmitá a ty sračky stříkají všude okolo... Víc hrochů, než tady, jsem neviděl ani na National Geographic

Tajo - Profil | Čt 7.5.2020 9:55:28

statik >> wulf si dobírá vlčici a pro jistotu tam dá i smajlíka a přece se najde jeden co nelení a kopíruje stanovy a poučuje ..... och bože

statik - Profil | Čt 7.5.2020 9:22:43

FockeWulf >> život jsem měl a mám takový , jak jsem si ho udělal, po tom je ale Tobě hovno, ty nadsázko.

FockeWulf - Profil | Čt 7.5.2020 9:13:40

statik >> Bože, nepoznáš ironii a nadsázku, budeš mít ( měl jsi asi ) těžký život. Zakažte ti ynternety!!!!!

statik - Profil | Čt 7.5.2020 9:10:10

FockeWulf >> já Ti píšu jen to, že v tom Tvém příspěvku tam píšeš něco o základních znalostech o ČRS, já jen že nikde není ani zmínka o tom,že by člen měl vědět kolik členů svaz má,, proto jsem tady dal výcuc stanov co má člen za práva a povinnosti, nic víc nic míň, a to že jste to tady zasrali těmi vznešenými plky ,to je pravda. Já jsem tady nepsal nic kromě reakce na Tebe a ten Tvůj příspěvek,tak neoxyduj . Reagoval jsem jen na to co jsi napsal a jestli se chceš nechat vyloučit ,tak to udělej , o jednoho chytráka bude alespoň míň.
Vlčice >> Odejmou Ti členství, protože nemáš základní znalosti o ČRS. Každý rybář je povinný sledovat jak si stojí SVAZ:)
To jako fakt nevíš, kolik je registrovaných rybářů? Víc je už jen fotbalistů.

FockeWulf - Profil | Čt 7.5.2020 8:03:30

statik >> Tak nevím, kdo je tu mimo mísu, O čem tu píšeš? Co je tu v té diskuzi někomu po stanovách ČRS? Pokud myslíš aplikaci paragrafu f, navrhni mé vyloučení, vypadá to, že to v tvém případě nebude poprvé, kdy neumíš odlišit obsah od formy. Mimo prostor a čas jseš ty. Čus

statik - Profil | Čt 7.5.2020 7:30:31

FockeWulf >> nepiš tady nesmysly a přečti si stanovy ČRS, že vy tady musíte vždycky udělat z komára velblouda,původní otázka zněla, co je na obrázku za rybu a tady ta diskuze to už je fakt mimo hru.

§4
Práva a povinnosti členů

1) Člen má tato práva:
a) zúčastňovat se jednání členské schůze,
b) hlasovat na členské schůzi,
c) volit a být volen do všech orgánů Svazu,
d) po vydání povolenky se účastnit sportovního rybolovu. Vyloučenému členovi
nesmí být výkon práva rybolovu po dobu dvou let umožněn.
e) účastnit se ostatních činností Svazu,
f) obracet se na orgány Svazu se svými podněty, návrhy, dotazy a stížnostmi,
g) odvolat se proti rozhodnutí orgánů Svazu v rámci kárného řízení.

Podrobnosti stanoví Jednací řád.

2) Člen má tyto základní povinnosti:
a) dodržovat Stanovy CRS, Jednací řád CRS, obecně závazné právní předpisy o
rybářství a ochraně přírody, bližší podmínky výkonu rybářského práva (rybářské
řády) a pinit rozhodnutí orgánů Svazu,
b) platit členské příspěvky ve stanoveném termínu,
c) do 15 dnů po skončení platnosti povolenky k lovu vracet řádně vypiněný oddíl II.
povolenky k lovu uživateli rybářského revíru, který povolenku vydal,

d) osobní účastí se podílet na činnosti místní organizace Svazu nebo některé
z organizačních jednotek Svazu; zúčastňovat se rybářského školení,
e) chránit majetek Svazu,
f) vystříhat se všeho, co by poškodilo dobré jméno Svazu a jeho organizačních
jednotek a narušovalo rybářskou etiku, vzájemný respekt ve vztazích mezi rybáři a
rybářskými organizacemi.

Ustanovení odst. 1, písm. b, c se nevztahuje na děti a mládež.
Ustanovení odst. 1, písm. d, a odst. 2 písm. d se nevztahuje na přispívající členy.
Ustanovení odst. 1, písm. b, c, a odst. 2, písm. b, d, se nevztahuje na přispívající a čestné
členy.

Mrknato - Profil | Čt 7.5.2020 6:52:40

potočák 62 >> Jistě, souhlasím s tebou, že se mnozí čilimíci chovají velice nestandardně, ale když ministerstvo objedná mnohokrát předražené roušky od pochybné firmy, která má navíc vazbu na vládu, tak kde chceš hledat spravedlnost? Ale rybařina smrdí i od MO. Není málo MO, které právě z výše popsaného nepustí uživatele na jeho revír a jeho revír obhospodařují i přes jeho nesouhlas. Uživatel couvne, aby byl jakýsi svazoklid a svazojednota.
Co je to vlastně MO? Je to jednotka, která počítá své členi, prodává povolenky, podniká, obstarává schůzemi svazočinost, zdání spolkovosti a její člení si za to mohou opékat buřty, zřídit si místnost revolučních tradic, pořídit si soukromák na kterém mohou lovit po svém a tvoje "mafie" je tak dobrotivá, že jejím členi umožní i nákup společných povolenek. A ty o ní hovoříš tak nehezky...))))

Mně vtírání MO do VRP přijde jako kdyby "kulak" kterého komunisti vyhnali z obce a sebrali mu vše se vrátil na svá pole, kde dnes hospodaří družstvo a chtěl tam znovu hospodařit a požadoval navíc po družstvu proplacení osiva a půjčení mechanizace......((((( A navíc se odvolával do Štrasburku, jako členi v MO na stanovy. Žijeme v hrozně pokřiveném světě a nechceme si to přiznat......

Oni se lososoidi vysazovali i do horních úseků MP revírů, takže jejich potřeba není jen na pstruhovky. Zajímalo by mě, kolik %, km, je z těch pstruhovek, chovných potoků a vlásečnic funkčních, tedy že se tam nechá reálně něco chovat, nebo lovit.

Pytlákův zdar

potočák 62 - Profil | St 6.5.2020 22:01:30

Mrknato >> K těm bodům které jsi uvedl ti chybí ten zásadní. Svaz ovládá mafie,které jde o vlastní prospěch a místo práce,za kterou jsou funkcionáři členy placeni se zabývá špehováním a likvidací nepohodlných členů. Petrův Zdar