Vada farby na diely?

Zdravím poradte predajca tvrdí že je to vada farby, je to pod lakovanym. Prosím o názor či sa niekto s tým nestretol alebo mám ocakavat pri zdolavani prasknutie prutu Esox King Arrow Classic 360. Ďakujem
Autor diskuse: Tomika1990 - Profil , 23.5.2019 feeder - ostatní

Sharry - Profil | Ne 26.5.2019 7:55:36

Tomika1990 - >> kolega mel neco podobneho. Pri nahozu novych prutu mu v tom.křuplo. ( nahazoval asi cca80g a pruty byly na 3,25 lb) U jednoho po prvnim nahozu , u druheho to vydrzelo cca 6 nahozu. U obou prutu ve stejnem miste v prvni spojce ( ty to mas jinde) - nebyt tam ovin niti, tak to prasklo komplet.
Sel to reklamovat a prodejce mu rekl, ze neni prvni - byla to asi vadna varka ( nevime)
Kazdopadne, ten ovin je pod lakem, takze je jasne, ze je to pod lakem. 😂😂 a prodejce ti nakeca veci.., ze je to ok atd.. Ale tezko rict, zda je to kruple a nebo ne ( to bys musel hodit asi pod mikroskop...)

Jestli jsou nove a v zaruce, tak vymena.
Pozadej ho, at ti ukaze dalsi 3-4 kusy stejneho prutu.., omrkni je a pokud ani na jednom toto nebude, tak trvej na vymene. To neokeca!😉

palovák62 - Profil | Čt 23.5.2019 13:44:12

Vem ten prut nebo mu ho pošli zpět a řekni mu, že chceš prut bez vady. Nevím kolik jsi za něj zaplatil, on by Ti ho taky neprodal kdyby jsi mu nezaplatil celou cenu, kterou za něj požadoval. Rozhodně prut má vadu a on garantuje,že prodává výrobek v bezvadném stavu. Je to reklamace a on je povinen jí řešit pokud je v záruce. Máš dvě možnosti pokud se bude cukat, buď odstoupit od smlouvy nebo se obrátit na obchodní inspekci a požádat je o prověření postupu prodávajícího. Neboj se mu to říci natvrdo a trvat na svém. Jsi v právu a on si dá dobrý pozor , aby se zamotal s úřady.

poldeci - Profil | Čt 23.5.2019 10:30:44

Na chytanie to nemá žiadny vplyv

kubah - Profil | Čt 23.5.2019 9:34:58

Nebudu odhadovat, co to vydrží - ale můj názor:

Koupil by sis / nebo ten prodavač/ nové auto s vadou barvy ?

Já bych si takový prut nekoupil.