Písek revíry rada

Nazdar idem s rodinou do Písku k zeninej sestranici. A chcel by som si tam zarybarcit . Ako to funguje u našich susedov čo sa týka legislatívy povolenky a ešte nejaké dobré revíry môže byť aj mimo písku (uprednostňujem rybník alebo jazero strkovnu pieskovnu či ako je to po vašom ale nebránim sa aj rieke (řeke asi)
Autor diskuse: BADE - Profil , 2.5.2017 kaprařina - revíry, cestování

JaMi - Profil | Út 2.5.2017 17:54:38

BADE - >> http://www.mocrspisek.cz/

Ahoj, tady najdeš skoro vše potřebné...

BADE - Profil | Út 2.5.2017 17:44:58

Vikasgard >> jo jo ďakujem za info naposledy keď som tam bol na svadbe tak tam chlapy chytaly na rieke a celkom sa mi to pozdávalo dobre prostredie a hlavne kľud

Vikasgard - Profil | Út 2.5.2017 16:02:18

Ahoj. Co se týče legislativy, tak jaké jsou rozdíly nevím, vaše zákony neznám. Ale až si půjdeš kupovat povolenku, dostaneš i rybářský řád s bližšími podmínkami lovu. Povolenku koupíš buďto přímo v MO Písek nebo v ráji rybářů u kamenného mostu. Rybník ve svazové vodě (myslím tím jen MO Písek) nemáme, nejbližší je asi v Čimelicích. Se štěrkovnou je to stejné, nejbližší je Slaník. Ani na jednom ale nelovím, takže ti neporadím, co se týče zarybnění. Osobně chodím na řeku, a tam s feederem nebo i s koulí problém není. Vybrat si místo musíš sám, ale obecně okolí ostrova přímo ve městě a nebo i kdekoliv nad ním, třeba ve zdrži Václavského jezu.