Provařený ksichty v reklamách

Asi nejen mě zajímají mě vaše názory na známé obličeje z rybařiny i odjinud v reklamách na fishtackles, rybářské cestovky, pobyty atp.
Autor diskuse: rybomil - Profil , 29.6.2016 všeobecné - ostatní

rybomil - Profil | Út 12.7.2016 11:09:33

arnošt >> Aha.. já myslel že daně musíme platit všici. No asi nee, bo jsme si jakože všici rovní, jen někteří vychcaní jsou rovnější.
Zřejmě proto, že stát na nás taky čůrá, když nám potom má něco dát, radši dle vzorů z EU investuje do silnic , který vedou odnikud nikam, přiblblých cyklostezek co končí v blátě nebo řece, hlavně aby nemusel udržovat nemocnice a léčit za velký prachy těžce nemocný nebo hodně postižený, včetně dětí. Na ty máme sbírat víčka z PETek a ty složky co mají pomáhat a chránit to budou mít pomalu za hlavní služební náplň. Jo penzion absurdoCZesko. Každej vandrák, co si říká umělec, manager nebo vrcholový sportovec má větší lowe než špičkový kardiochirurg a svým ksichtem okrášluje kdejakou kokotinu.

Pvl - Profil | Út 5.7.2016 8:37:28

drvoštěp >> Pravda plotový ksichty :o§) EDIT : Není se čemu divit ,že je všude tolik lidí .

drvoštěp - Profil | Út 5.7.2016 8:32:41

Pvl >> A pro pó.Aby to bylo k tématu.My jsme provařený ksichty od plotu ;))))

drvoštěp - Profil | Út 5.7.2016 8:31:12

Pvl >> Tady je plno ;) ještě že kolega od plotu mi hlídal flek.Najeli lufťáci a rachot byl až do rána.Idioti.

Pvl - Profil | Út 5.7.2016 6:56:37

Přemas >> Kdo by to řekl ?? :o§))

Přemas - Profil | Út 5.7.2016 6:52:07

Pvl >> No, co jsem slyšel tak u té za kopce je. Já jsem se dnes prospal. Za chvíli razím, ale někam kde bude klid :o) Mám ještě nějaký třešně ...

Pvl - Profil | Út 5.7.2016 6:49:36

Přemas >> Ahoj . U vody je plno ? :o§))

Přemas - Profil | Út 5.7.2016 6:48:07

chesper >> Neexistuje spolehlivé auto bez poruch, o tom žádná. Ale mezi auty, modely, automobilkami jsou rozdíly :o)

chesper - Profil | Út 5.7.2016 5:37:50

Přemas >> neřekl bych láska na celý život onehdá jsem koupil nového golfa a za dva roky co jsem ho měl byl víc v servisu jak na silnici tak asi tak co se týče véček u mě

arnošt - Profil | Po 4.7.2016 23:16:36

rybomil >> Ono může být hodně podobný 450 s fakturou jako přes dvě kila bez papíru.Pokud se host rozhodne ofiko nakrmit ze společnýho obchodu i stát,není problém.Musí ale zaplatit zákonitě víc,nemůžu přeci po někom chtít,aby poctivě platil daně a sám byl s výdělkem na nule nebo těsně pod ní.
To si budou muset uvědomit hlavně do budoucna všichni,co tleskají té stupidní reklamě na EET.Že jim nikdo hotovku za pár korun v restauraci už neudělá,opravář obuvi za padesátikorunu boty nespaví a za stovku už je nikdo neostříhá.Ano,pár miliard se navíc vybere,ale my všichni společně je tam budeme muset dát,díky zvýšeným cenám hlavně služeb.
O Babišovi se snad radši ani zmiňovat nechci,jen slyším to jméno a otevírá se mi kudla v kapse...

Přemas - Profil | Po 4.7.2016 22:04:22

rybomil >> Takže KIA, která má reklamu na každém sloupu a neukradne se u nás ani jeden kus, je tedy co??
Nestojí je to nic ... max. akcionáře Škody auto a.s. ...

Ještě jsem se nesetkal s tím, že by někdo měl v nabídce jen ceny bez DPH (tedy 450 není bez DPH 210 ...) Max. že je v nabídce cena nejlevnější nabídky, třeba pokoj v podkroví oproti pokoji na jih s výstupem na vlastní terasu. To si ale i trdlo dokáže najít na stránkách ubytovacího zařízení, kdo kde a za kolik (drtivá většina ubytovacích zařízení má web s nabídkou). Nic ale není jednoduššího, než sem hodit odkaz na takovou šmelinu. Rádi bychom to viděli černé na bílém.

Stále mne udivuje, že lidé věří človíčkovi, který podojil cizí kasu o 5miliard a není to jediná malá domů, kterou si přihrál ...

rybomil - Profil | Po 4.7.2016 21:52:59

Přemas >> Může... je mooc propagovaná a oblíbená, viz současné šmejdy s ochcávkama :o) Nevíš kolik stojí každoročně reklama Škoda auto na MS v hokeji daňové poplatníky?


hele, mě dokážou nasrat lidi, co mají reklamní inzerci např. na ubytování pomalu všude, inzerujou cenu zalidovku - 170 - 210 CZK / os / noc. Když tam zavoláš, chceš zabukovat, tak z nich vyleze že na fakturu 450,-. Prostě nechtěji platit daně a babišák to mooc dobře ví jaký jsou čecháčci levácí... každej holand nebo deutschák je zásadně příbuznej :§)

Bláža - Profil | Po 4.7.2016 21:35:17

arnošt >> Ty brďo, tak za půl druhý miliardy bys ho musel i snídat, obědvat a večeřet, a ještě se při tom tvářit, že ti ten humus chutná....

Přemas - Profil | Po 4.7.2016 20:20:59

drvoštěp >> Když jsem dělal v jednom kšeftě, který jsem měl v celku i rád, tak jsem lidem říkal, hlavně nikde neříkejte, kdo vám to dělal :o)) Nestíhali jsme, lidi si dávali kontakt z ruky do ruky. Na otázku zákazníka jsem vždycky odvětil "není problém". Dnes už si na tuhle větu dávám větší pozor, kde a kdy ji vyslovím :o)))

Přemas - Profil | Po 4.7.2016 20:17:45

rybomil >> Jak lidem ukážeš, že máš lepší cenu než ostatní? Ale jinak samo sebou kvalita, vstřícnost, spolehlivost dělá nejvíce ... o tom žádná.
Nikde nehájím šmelinu, levost, takže ten tragický příběh jsi sem vecpal proč?

Může fauvéčko za levost nějakých lidí? Švárův příběh se mohl odehrát z jakýmkoliv jiným autem ... za to přeci značka auta nemůže.

drvoštěp - Profil | Po 4.7.2016 20:15:37

rybomil >> Já mám reklamu jenom na plotě a táhnu to už nějaký pátek.Kvalita se prodává sama.Někdy se ptám lidí z prdelkova když jim vezu palivo jak se o mě dozvěděli.A nestačím se divit jak funguje tichá pošta ;))

rybomil - Profil | Po 4.7.2016 19:53:24

Přemas >> švára taky zbožňoval fauvé... do tý doby než mu ve vyhlášeným bazoši na VW prodali milovanýho golfíčka kradenýho v Berlíně s motorem z lineckýho vrakáče a 11 měsíců si jeho miláček odpočinul na německý straně přechodu Folmava

rybomil - Profil | Po 4.7.2016 19:39:14

Přemas >> blbost, pověst firmy a tažení kšeftů nedělá podle mě polepený auto a propisky pro děti zákazníků, jsou to ceny, dodací lhůty, kvalita atp.
Jedno z desatera byznysu je, že skokojený zákazník přitahne cca 3 další, nespokojený odradí cca min. 10 jiných. Zrovna nedávno jsem to připomenul mechánovi, co se tváří jakože kámoš a pak prdlajs. I toho kámoše si setsakra překontroluju, bo mi jednou jeho pučmidrát podržto neutáhnul šroub a málem to dopadlo na silnici blbě. On za svý lidi musí ručit a tak je to i tím VW nebo GM, tam je konkurence echt veliká. Je věc jiná, když si chybku zjistí firma sama a pak když to zjistí národní ( kontrolní ) úřad.
Až tohle u nás zafunguje půjde 1/3 firem nejen v autoopravárenství do kopru.

Nebo myslíš, že za odfláknutou práci majitele bytu s plynservisákem může ta 20letá holka, co se z ní po otravě karmou a 45denním komatu stalo 5tiletý dítě ??? Ten servisák měl reklam 6 zadelí po celý Praze! ! ! !
Bych tě chtěl vidět, kdybys jí měl v rodině...radši toho necháme.

Přemas - Profil | Po 4.7.2016 19:12:46

rybomil >> Tak myslíš, že by třeba instalatér řádně fungoval a rozvíjel kšeft,bez vizitek, polepeného auta a pod.? Myslíš, že bys měl obchod, na kterém by nebyl ani jeden nápis? Žádná cedule bez denní nabídky?

A zrovna fauvéčko, ten podvod má každý dýzl, jen fauvéčko to odneslo. Podejď by ne, když čuchli na emerickej trh, kde všemu vládne GM, která je taky zařízla ... Ty si od nich nekoupíš ventilek, jiní by zase už nesedli do jiného auta ... jak se říká, když se čuchne k véčkům, je to láska na celý život.

1975 - Profil | Po 4.7.2016 18:51:56

Taky jsem mohl delat reklamu kamarad me chtel dat na sve vyrobky jak drzim pekneho kapra tak jsem mu to rozmluvil ze kapra jo ale muj ksicht ne jinak nic neproda a tak nakonec usoudil zamam pravdu no a dopadlo to tak ze sehnal i jineho kapra

rybomil - Profil | Po 4.7.2016 17:52:00

Přemas >> mě jakýkoliv reklamy zásadně odrazují, kvalitní zboží nebo služba se nabídnou sami, to máš jako s kvalitní ženskou, ta se taky nepodbízí ...

Vem si tu reklamu na VW, jak nás denně mnohokrát masírujou v TV aj, přitom každej jejich kanclovej nemakač kravaťák má z prodanýho auta nekřesťanských 10%. A pak se odhalí takový maxišvindl a oni se tvářili jakoby nic, no tedy asi zaplatíme tu mega sumu doláčů? Šmejdi, bych vod nich nechtěl ani ventilek do pneu a každýmu jejich dohazovači bych nejradši plivnul do ksichtu.

splavek - Profil | Po 4.7.2016 16:22:50

Přemas >> Jo přesně jak píšeš. Já jsem děsně alergický na reklamy " S lásky k Česku" to ve mně vyvolává cholerické reakce. A snažím se té hypersuper sámošce vyhýbat, ale neutečeš před ní, zvláště když žena zavelí:-):-).-))))))))

splavek - Profil | Po 4.7.2016 16:19:38

marmyš >> :-):-):-):-))))))))) Myslím, že tohle rozhodně nehrozí.

Přemas - Profil | Po 4.7.2016 15:46:39

rybomil - >> Jakýkoliv byznys si žádá jakoukoliv formu reklamy ... někdo ksychtem, jiným umem ... A je na každém kupujícím si zjistit v dnešní přeinformované době, jestli naletí na lep ... nebo bude vše ku spokojenosti.