Křeslo KOMET 16C

Protože nejsem žádný střízlík tak sháním rybářské křeslo s nosnosti minimálně 130kg. Našel jsem na netu mnoho výrobků, ale vše made in china takže důvěra v kvalitu pro mě ne moc velka přece jenom nekupuji křeslo na jeden rok a hlavně dostane diky mé váze pěkně zabrat... To jsem, ale trošku odbočil takže zpět k dotazu narazil jsem na českého výrobce křesel pro rybáře firmu Komet kde mě zaujalo křeslo 16C máte s jejich výrobky nějaké zkušenosti můžete napsat kdo křeslo vlastníte nějaké postřehy - kvalita, funkčnost, odolnost?

btw: Případně můžete doporučit křeslo od jiného výrobce určené pro rybáře s váhou malého hrošíka cena max 3500Kc ? :-D

Děkuji
Autor diskuse: ksanda - Profil , 6.12.2012 kaprařina - náčiní, doplňky

malasorte - Profil | Pá 7.12.2012 20:31:23

ksanda - >> Ahoj,já vlastním křeslo i lehátko od tohoto výrobce.Mám model tuším 16B.Křeslo jsem koupil asi před čtyřmi lety na výstavišti.Za celou dobu jsem neměl s křeslem problémy.Je sestrojeno z kovového profilu,takže jeho váha je trochu větší,ale zase kdyby se cokoliv ulomilo,není problém to svařit.Polohovací kloub je ze slitiny/který firma nabízí i v náhradních součástkách/,takže nehrozí žádné vychození kloubu jak jsem to viděl v plastovém provedení.Co se týče vysouvacích noh,tak jsou provedeny v silnostěnné hliníkové trubce.Zatím jsem nezaznamenal jakékoliv ohnutí.Sám jsem si koupil náhradní trubku a nohy si udělal nové v delším provedení.Takže mám teď větší možnost výškového polohování.Na moje doporučení si toto křeslo koupili i moji dva kamarádi.Vlastní je tři roky a zatím bez problému.Velkou výhodu vidím v širokých područkách.Netlačí do ruk,jak nějaká jiná křesla.Jinak,křeslo dost používám a zatím jsem nezaznamenal jakýkoliv problém s páráním či trháním látky.Co se týče mých zkušeností a zkušeností mých kolegů,může ti je vřele doporučit.Šťastnou ruku při výběru.

Markus70 - Profil | Čt 6.12.2012 20:57:02

Od firmy KOMET bych už osobně nikdy nic nekoupil, to uvádění 130kg nosnosti je dosti zavádějící. Tohle křeslo mám a už jsem ho 2 za půl roku opravoval. Zkoušel jsem ho reklamovat u majitele p.Kopeckého a neúspěšně. Jednání hrozný a o ochotě ani nemluvě. Křeslo je vyrobeno z tenkostěných trubek které se dají uhnout v ruce....děsná kvalita šití a polstrování....zlatý číňani...

BigHany - Profil | Čt 6.12.2012 17:47:47

Zdravím mám křeslo od Sony s područkami už 3 roky a vše je ok nehledě na to že na sonku prodávají náhradní díly

Makrelobíjec - Profil | Čt 6.12.2012 16:58:59

ksanda - >> to 16c taky není špatný nezjištovals výšku opěrky ? Nechápu proč to tam nepíšou .
http://www.komet-cz.cz/eshop/?20,16-c-kreslo-kloub-​podrucky-a-odpruzeny-potah

Makrelobíjec - Profil | Čt 6.12.2012 16:33:04

ksanda - >> ahoj Komet 16c neznám ,ale sona je taky českej výrobce a má to co hledáš .Máš na výběr z podpěrkami nebo bez .
http://www.sona.cz/shop.php?akce=cisloproduktu&id=2​012032801&name=partner-sumo----------------
Mám od nich křesílko ideal a bez problemu .
Možná si udělám na vánoce radost a uvažuju o Anakondě .Mrkni nosnost 175kg Při registraci se do 3500kč vejdeš :)
http://www.parys.cz/rybarske-kreslo-cusky-giant-cha​ir.php?_ShopSearch[SearchType]=0