revíry okolo Hranic

Ahoj
nechytá tady někdo na revírech okolo Hranic na moravě?zajímalo by mě jak to tam teď vypadá dlouho jsem tam nebyl a chtěl bych si tam zase zajet.Konkrétně by mě zajímala Tofa,Skalka a Drahotuše,ale mohou být i jiné revíry poblíž.Prosil bych nějaké foto revírů,úlovků z Tofy,Skalky...předem díky za každou odpověď

Pěn_a - Profil | So 10.5.2014 21:42:47

Tak dneska hodina na Bečvě pod Hranicema. Tak ryby tam jsou a né, že né :-) Ale kašlou na rybáře zvysoka. Za hodinu jedna ouklej. Asi ještě není ta správná doba. A fotka z lovu (radši jsem pak vlezl do letadla:-)

ctvrtmile - Profil | Pá 9.5.2014 21:50:20

PETLOV >> jak se nám to za ty dva roky změnilo...co...???

Kobarid - Profil | Pá 30.12.2011 20:44:25

Jestli chceš takové letmé shrnutí, tak to s revíry MO ČRS Hranice, vypadá asi takto:
řeka Bečva - totální propadák, rok od roku je to horší. Mezi svátka jsem na ní byl 3x ( okolo Hranic) a ve dvou lidech, ani jeden záběr, o ulovené rybě ani nemluvím. Nevíc se letos bagrovalo řečiště nad jezem, takže spousta ryb šla s vodou směrem na Lipník n. B. a Přerov.
revír Tofa - "běžná klasika", navezou se tam násaďáci, 14 dní je to tam jak na manévrech a pak zase klid. Navíc poté, co se tam uměla navýšila hladina vody, tak je problém najít volnej flek, min. 1/2 atraktivních míst je dnes nespřístupná. K "Bunkru", se ale v gumákách dostaneš.
revír Za Sokolovnou - to samé jak Tofa, co se týče ryb. Navíc byla loni opět propláchnutá při povodních, což taky na "kvalitě" revíru nepřidá. Občas tam z jara zajdu, je to takovej klasickej plavačkovej revír, kde se dá pěkně chytat u břehu, takže se tam vcelku vyřádím s plotkama a kapříkama. Navíc se tam hodně namnožili bobři a místy tam vegetace vypadá dost tristně. Výhodou je hospoda cca. 100m od rybníka.
revír Hluzov - loni byl tuším, celý rok vypuštěn, z důvodu rekonstrukce hrázního tělesa. Co je tam teď za rybí obsádku, nejsem schopen říct.
revír Drahotuše "Za kostelem" - vcelku pěkný revír, obsádka taky klasika, jako všude okolo Hranic. Problém je trošku s místem k chytání, ale kdo je šikovný, tak si nějaký flek najde. Horší je to tam s místem na parkování na straně "od Hranic" a ze strany "od zahrádkářské kolonie", je vždycky lepší se napřed zeptat, kde to auto můžeš postavit, než se pak s někým dohadovat, že mu stojíš před bránou k chatce. Výhodou je též hospoda kousek od rybníka, ale nevím, jak často je v provozu - je to asi spíš jen letní záležitost.
Ke Svačinovi na akvárko do Skaličky nejezdím, takže info z tohoto revíru podat nemohu.

PETLOV - Profil | Pá 30.12.2011 20:35:31

Hoj,chodim na revir LÝSKY 471207 je to z Hranic 25km smer Přerov....je to rybnik necelych 10h.,byl jsem tam s kamosem pred 14 dny a super chytacka kapři 50-65cm,ale pak to zamrzlo a pred 3 dny opet rozmrzlo,tak zkousime,ale zatim nic moc sem tam kapr do 50cm,nejakej cejn,plotice.zitra jdem naposled,tak uz se tesim,treba se podari nejakej vetsi kousek a kdyz ne,tak aspon promrznem a vecer to poradne zapijem.Hodne zdravi a rybarskych uspechu v roce 2012

kamjatko - Profil | Pá 30.12.2011 20:14:14

Servus, já chytal v Teplicích nad Bečvou a to asi 2km od lázní. Už nevím jak se to tam jmenovalo, ale vím, že je to za hřištěm a aquparkem. Líbil se mi rybníček, ulovil jsem tam v září roku 2009 během asi třech hodin pár plotiček a kapříků. Hezky mi brali na rohl. boilies namočené do medu (dostávali jsme ho ráno v lázních k snídani:-))))))). Více zkušeností bohužel nemám. Snad potěší i tohle

P.R.E.D.A.T.O.R - Profil | Čt 22.12.2011 15:15:35

michal rybař >> jj je to hodně pěknej revír,akorát nevím jak to tam je po tak dlouhý době co jsem se tam neukázal...

michal rybař - Profil | Čt 22.12.2011 14:27:48

čau já sem tam jezdil ale taky sem tam tedka dlouho nebil.