Signalizátory značky Caiman ano či ne.

Jaké máte zkušenosti se signalizátorem zn. Caiman?
Autor diskuse: touša - Profil , 25.10.2011 kaprařina - náčiní, doplňky

toorek - Profil | So 26.5.2012 16:10:46

Mám od začátku sezóny tyhle: http://www.tropicliberec.cz/hlasice-zaberu/caiman-s​ignalizator-akce-1-1. Je tu o nich už diskuze, jsou to stejné, ale prodávané pod jinou značkou: http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=644332. Existují sady s příposlechem i bez něj. Předtím jsem měl Magneta od Semy, která dál spokojeně slouží někomu jinému. Chtěl jsem změnu. Hned první pocit z nich byl dost dobrý, hlavně jsem uvítal signalizaci padáku. Zpracování i funkce v pořádku. Jen se mi nelíbí zvuk jejich pípání. Byl jsem zvyklý si nastavit nízký tichý tón, tady i ten nejnižší a nejtižší je na můj vkus ještě dost otravný. Přes den to zas tak nevadí, ale v noci v tichu to je horší. Zvuk vypínat úplně se mi nechce. Ono taky v tichu propípat všechny úrovně k nejhlasitější, po níž teprve následuje vypnutí zvuku, to je na jednu přes hubu od okolních rybářů. Ale vyřešil jsem to nakonec v pohodě, stačilo nastavit citlivost na hodně nízkou. Při tomto nastavení dál reagují záběrové diody na sebemenší pohyb vlasce, v pohodě vidím směr i rychlost, takže ani nepotřebuji světlo na swingeru. Pohyby vlasce se ukládají do paměti a sčítají, po dosažení nastavené citlivosti dojde i ke zvukovému upozornění. Samozřejmě těch režimů upozorňování na záběry je tam daleko víc, zapnuté záběrové diody a paměťovka, klasická jedna záběrovka a jedna paměťovka, noční pozička a záběrovka s paměťovkou, atd. Každý si vybere, co mu v tu chvíli vyhovuje. Takže závěrem: naprostá spokojenost. Mám s nimi už něco odchytáno, včetně několika víkendových nonstopek na soukromáku. Nezklamaly, šlapou, jak mají, baterky jsou podle měřáku pořád plný, takže asi ani moc nežerou. A jestli opravdu vydrží všechno, co je na těch testovacích videích v odkazu výše, tak za ty prachy není co řešit.

venca1978 - Profil | So 26.5.2012 14:49:03

Zdravím, má cenu tyto hlásiče objednávat?
Zkoušel jste je už někdo delší dobu?

Bobajz - Profil | St 26.10.2011 9:29:16

Tento týden mi přišly z Tropicu-u vody jsem je ještě neměl,ale po domácím vyzkoušení vypadají za ty kačky hodně dobře.Ale více se ukáže až po delším používání.

lasti555 - Profil | Út 25.10.2011 20:28:47

touša - >> Neviem ake su caimany ale ja mam BALZER GALAXY EXTREME s priposluchom a su skvele vydrzali 5 dnove lejaky uz aj nejaky ten mrazik vydrzali a idu bez chyby .

lasti555 - Profil | Út 25.10.2011 20:28:34

Neviem ake su caimany ale ja mam BALZER GALAXY EXTREME s priposluchom a su skvele vydrzali 5 dnove lejaky uz aj nejaky ten mrazik vydrzali a idu bez chyby .

Souška - Profil | Út 25.10.2011 19:09:21

Malá rada: přidej anketu...=))