Boleny na Brněnské přehradě.

Zdar, chtěl bych zajít na přehradu na boleny. Nelovil jsem tam ještě, a proto by mi moc pomohla rada ohledně místa, kde se dají ulovit, případně času a nástrah (přívlač). Děkuji.
Autor diskuse: majrou - Profil , 28.7.2011 dravci - revíry, cestování

Abe - Profil | Čt 28.7.2011 21:05:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

majrou - >> jak píše Grupa, ty mělčiny jsou po ránu dobré, musí být ale teplejší počasí a malé rybky najeté na té mělké vodě, udělal bych ze strouhanky takové polovhké koule a prohodil bych, aby se rybky držely u hladiny, boleni do nich pak třískají...na vláčku je nejlepší stříbrná planda a nebo rotačka rychle tažená pod hladinou a nebo pak je taky dobré mít voblerka imitaci okouna a najíždět s ním do hejna rybek, bolen to bude mít jako potravní konkurenci, na*e*e se bude se chtít nevítaného návštěvníka konkurenta zbavit...jinak dobré místo je taky v zátoce Rakovec, za dokem pro lodě, tam ale chodí dost kapraři a pak od tzv. Sirky po restauraci Rybářská bašta, tam je celkem relativní klid od lidí a lodí...tak Petrův zdar

GRUPA - Profil | Čt 28.7.2011 16:12:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

majrou - >> Ahoj, sice moc nevláčím a boleny nijak extra neprožívám, ale co jsem měl možnost vidět na priglu, tak vyjíždí i na plážích ( rokle ) úplně na mělčinu. Doporučil bych brzo ráno, než bude všude milion lidí, prvně pravý břeh a pak někdy až to obkoukneš, ten druhý.
Ať ti to hrrčííí.......

Zydar - Profil | Čt 28.7.2011 16:01:26

Jo chlape dokud byla přehrada upuštěná tak to byl bolení ráj.... teď nevím,ale asi už se něco takového opakovat nebude.