Soukromý revír Prušánka

Několikrát jsem projížděl silnicí mezi Velkými Bílovicemi a Čejkovicemi, kde je nádherná voda na které platí místní povolenka. Kolem cesty jsou chatky, které patří asi rybářům. Pokaždé jsem viděl nahozené udice snad na osmi až čtrnácti místech, ale nikde ani jednoho rybáře. Proto bych se chtěl zeptat zda je pro tento revír vyjímka v tom, že rybář nemusí být u svých prutů. Možná je to tím, že zdejší voda je vyčleněna z krajské povolenky a proto tam platí svérazný výklad předpisů. Samozřejmě tato organizace má svoji rybářskou stráž, která tento přestupek buď nechce nebo nesmí vidět.
Autor diskuse: jarek.prvni - Profil , 8.5.2011 všeobecné - RŘ, MO, svazy

202 - Profil | Po 9.5.2011 15:59:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar.Byl jsem tam členem 5 let,a utekl jsem,kvúli tady těm chatkařům nebo co to je zač.Byla to nádherná voda,byl tam klid,a hlavně se tam dalo sednout všude.Pravidla tam platila stejná jak na svazových vodách,a mít odznak stráže,tak jim dám zápis pro nepřítomnost u udic.Dělají si tam co chtějí.Já jsem v květnu chytl silura 200cm a málem mě pobili že jsem ho pustil zpět,prej je to škodná hahahaha.Pitomci,potom ti dojde na haluz jenom cejn!!

angelo - Profil | Ne 8.5.2011 20:58:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pravidla na tomto reviru jsou dost podobna jako na svazovych vodach. Osobne nevim jak tuto vec resi porybni, jeste jsem se s timto nesetkal.