Lehátko ZICO Practic Alu

Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s tímto lehátkem. Zda je to jak plnohodnotná židlička tak i lehátko nebo je to náhražka obou a nic na 100%.
http://www.red-fish.cz/lehatko-delene-zico-praktic-alutransportni-taska.html


Děkuji
Autor diskuse: 999 - Profil , 6.9.2010 všeobecné - náčiní, doplňky

GRUPA - Profil | Po 6.9.2010 14:57:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

999 - >> tohle je asi nějaká inovace toho staršího modelu, na kterém jsem spával 2 roky. Vzhledem k tomu, že mám 120 kg, tak se trošku vytahal ten obvodový, napínací gumošpagát a trošku zlobí ty pružinky zajišťující výsuv nohou. Teď už ho má na ležení vždycky můj synek, nebo nějakej kámoš.. Mám ho čtyři, nebo pět sezón a je to celkem v pohodě. Za svého času stálo ale kolem 4000,-, to už bych za něj nedal. Mám teď jrc co stálo kolem 5000,- a to se nedá srovnat. Hlavně je k němu přepravní taška, do které se dá dát ještě spacák a pár dalších krámů. A taky je myslím až do 240kg, na tom už se dá i.......,
A co se týče používání té sony jen jako křeslo, tak to jde, první rok jsem to pořád rozdělával jako ocas, ale pak už jsem rovnou vytáhl z bivi lehátko a lebedil si na něm. Źe by to bylo zrovna ideální křeslo se říct teda nedá, má dost nízký sed, nemá opěrky, ale zase je pěkně vysoké a nefouká ti za krk.
Závěrem bych řekl, že je to jen na tobě a hlavně na tvých fin. možnostech. Protože křeslo stojí kolem 2000,- a lehátko 2000-5000,-. Sona je asi dobrý dočasý kompromis.
Tak se měj
A ať ti to hrrčí