Ztráta všech dokladů

Zdar kolegové!! Dne 28.6.jsme s kamarádem byli v Hradci Králové na Ruseku. Bohužel jsem tam někde ztratil povolení k lovu, rybářský lístek, evidenci docházek na mimopstruhové i pstruhové revíry, prostě všechny papíry. Kdyby náhodou někdo z vás můj poklad našel prosím o SZ. Jinak mohl by mi někdo poradit ja mám teď postupovat a kolik mě to bude stát? Všem předem díky za odpovědi
Autor diskuse: rudolphe - Profil , 29.6.2010 všeobecné - ostatní

GRUPA - Profil | St 30.6.2010 16:16:08

rudolphe - >> Největší problém měl s tím, že nevěděl jak má dokázat, že někdy nějaký lístek vlastnil. To mu řekli i na úřadě. Dneska ale myslím už mají nějakou evidenci.

rudolphe - Profil | St 30.6.2010 15:43:40

Tak dneska už se všechno vyřešilo.Rano jsem se tam byl podivat a zkoušel projít všechny fleky kde sem byl ale bez výsledku, domů jsem jel s pocitem že si už tendle rok nezachytám, po příjezdu domů jsem se kouknul do schranky a světe div se byli tam!!!!! Tímto bych chtěl velice poděkovat nálezci Ondřeji Ledvinkovy a MO Hradec Králové za odeslání až ke mě domů.

GRUPA - Profil | St 30.6.2010 15:19:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

rudolphe - >> Kámoš to ztratil taky a měl s tím strašný problémy. Bylo mu řečeno, že příště musí říct, že mu je někdo, někde ukradl. Lítal kolem toho jak ocas a i teď má na papírech razítko DUPLIKÁT.

hraji - Profil | St 30.6.2010 15:08:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

rudolphe - >> obrať se na svoji MO a tam zjistíš, kolik to bude stát. Postup při vydávání duplikátu dokladů se místně docela liší. Někde chtějí zaplatil plnou cenu, někde jen určitou část.
Rybářský lístek si vyřiď na obecním úřadě jako první. Tam budeš asi platit plný správní poplatek za vydání.