Extremismus v chování rybářů

Poslední dobou při pročítání diskuzí narážím na extremistické chování ve smyslu "chyť a pusť" a "chyť a sežer", zajímal by mě váš názor na tyto dvě záležitosti, případné možné řešení, jak "usmířit" tyto dvě skupiny, aby spolu mohly normálně diskutovat aniž by se vzájemně napadaly.
Autor diskuse: Efis9 - Profil , 3.1.2010 všeobecné - ostatní

Co preferujete

A) Chyť a pusť33%

B) Chyť a ponechej7%

C) Jak kdy60%

Od 3.1.2010 hlasovalo 341 čtenářů.

Efis9 - Profil | Po 4.1.2010 18:35:53

Je mi líto, že musím přistoupit k tomuto kroku, ale vidím to jako nejlepší řešení celé situace. Informace ke své otázce jsem ze začátku již dostala, všem děkuji za podnětné příspěvky.
Zamykám tuto diskuzi, z důvodu extremu či extremismu. Není to bitva mezi "chyť a pusť" a "chyť a sežer", ale mezi Váma. Je jedno kdo se k čemu hlásí, je to ve Vás. Chování některých jedinců je víc než k pláči. Tedy pokračujte si ve svém, mně odpuste, že jsem si dovolila vůbec zavěsit otázku. Výsledek celé diskuze je... "chyť a znehodnoť kohokoliv". Ale jinde.

Kocháč - Profil | Po 4.1.2010 18:32:52

SAHIB >> kde s nima špatně jednám? Buď konkrétní ty ende

SAHIB - Profil | Po 4.1.2010 18:29:50

Kocháč >>
děvčata mi teď prominou.Doufám!
Ale jen opravdu chorý mozek může napsat ženský to,co zde někteří dokážete!Je vidět,jak si vážíte ženskejch,jak s nima jednáte! A pokavad s nima jednáte i doma takle ,s vlastníma,tak se není opravdu čemu divit!! A končím tady s vámi.E N D E!!!!

grizzly72 - Profil | Po 4.1.2010 18:19:17

je zajímavý jak jsou tu někteří jedinci samonasírací, zkuste občas spláchnout ať se vám uleví

Kocháč - Profil | Po 4.1.2010 18:10:22

Nattik >> XAXAP je v azbuce chachar, nic víc v tom nehledej :o)

Kamy - Profil | Po 4.1.2010 18:10:09

Zajímavá otázka.
Další věc která se nedá vyřešit jináč než jednotnou výchovou všech novorozených jedinců. Dokud budou mít lidi rozdílné podmínky pro vývoj osobnosti, tak vždy budou na světě skupiny lidí které se nesnesou. To je lidská podstata a s tím nic neuděláme. A buďme rádi že to tak je. Představte si že by všichni byli stejní. Nejen co se názoru na ponechání ryby týče.

Kocháč - Profil | Po 4.1.2010 18:09:17

SAHIB >> hely ty si zasloužíš žlutej rámeček :o))))

Nattik - Profil | Po 4.1.2010 18:09:13

Kocháč >> Tak teprve tuhle Tvoji reakci si beru hodně osobně, protože jsem chachar (pokud tím ovšem myslíš obyvatele Ostravy, tedy Ostraváka), chacharem jsem byla 23 let, když se to vezme kolem a kolem, tak dva roky už víceméně, nyní spíš úplně, žiju v Praze... ale nic nemění na tom, že se za chachara svým způsobem stále považuju, pořád fandím Baníku a Vítkovicím... Tvoji reakci považuju za hrubě znevažující a ponižující

SAHIB - Profil | Po 4.1.2010 18:07:59

Zdravím ve spolek,
sic jsem se zařekl že již ne,ale nedá mi to..
Nestačím valit vočiska,kam to až dospělo,.. v klidu zadaná otázka,kam až ji někteří jedinci vyšoubovali svými hrubými názory,jednáním,příspěvky..
Nejsem žádný mravokárce!To ani náhodou!
Ať si tady vyměňujeme názory jakýmkoliv způsobem,slušnost je slušnost.
Nesouhlasíme - li s názorem zadavajícího,potažmo zadávající,..budiž,neb někoho jiného..
Ale snižovat se k tomu, urážet ženský,lkát zde něco o slepicích,nadřazennosti a nevím čím ještě,jde to opravdu do extrému...A´t jsem jakýkoliv,nejsem také bez chyby,byť nebudu zcela,neb částečně souhlasit se zde přítomnými a přispívajícími ženštinami,byť by mne jejich názor jakýmkoliv způsobem nadzvedl žluč,proto se nesnížím za žádných okolností k tomu,abych je urážel.! A to ani v hospodě..sory,tam já vlastně nechodím,takže kdekoliv a za jakýchkoliv situací..tak se raději pomyslně kousnu do palce,a myslím si svý,ale todle to je už fakt hustý..
To bych si opravdu nikdá k ženský nedovolil,i když by to byla ta poslední z okraje nějaký tý " vyšlapaný"periférie..Furt je to ženská...
Promiňte mi to děvčata,ale musel jsem...
A pokavad zde budu nějakým způsobem některým přispivatelům protiv,nic se neděje,odplavu na svou otázku..-)

Kocháč - Profil | Po 4.1.2010 18:05:27

Nattik >> Nicméně souhlasím s tím, že by to u tebe asi osobní kontakt nezměnil, ba možná spíš ještě zahustil :o)))

Kocháč - Profil | Po 4.1.2010 18:04:04

Nattik >> Asi si trochu nerozumíme, já od chachara nežádám a nečekám slušný a seriózní projev, jsem povděčen za to, že je jinej a že se chová i jako hovado. Trvám na tom, že to je inteligentní kus a že inteligence nemá se slušností nic společného. Chachar mi přijde zábavnej a než kýbl Rychlých šípů, tak to raději kýbl chacharů...

Nattik - Profil | Po 4.1.2010 17:58:34

nemyslím, že osobní setkání s XAXAP by dokázalo poopravit můj názor na to, že tady dokázal jen naprosto nevhodně a vulgárně prudit a napadat...
A jinak tahle Tvoje reakce jen dokazuje slova, která tady myslím, už několikrát zazněla... Tady má plno lidí plnou hubu keců, jak jsou chyť a pusť a v reálu tahají od vody plno ryb... a paralelně na to mi navazuje, že kdo se tady vydává za slušňáka, může být v reálu "nekulturní hovado"... nebo jak Ty píšeš, kdo se písemně projevuje naprosto nevhodně a vulgárně jako XAXAP, toho hodnotíš po reálném poznní toho člověka za inteligentního..

drozďák 30,42 - Profil | Po 4.1.2010 17:55:34

A ještě doušku - když už chcete posuzovat a nálepkovat chování diskutérů, měřte pls stejným metrem.

Zjevně vám to ovšem na základě geneze celé diskuse nejde, a lze to dokázat.

Tedy tu červenou tuplem prosím back, pánč ani nestojím o možnost přispívat do vaší diskuse.
Nejsem jí hoden...

Kocháč - Profil | Po 4.1.2010 17:53:12

Nattik >> Před x lety jsem skákal při přečtení jeho reakcí dva metry do vzduchu, ale až ho poznáte jen trochu osobně, budete to brát všechno jinak. Někdo třeba ne, já názor zásadně pozměnil :o)) Mimochodem inteligence s dobrotou a s láskou všehomíra nemá nic společnýho.

drozďák 30,42 - Profil | Po 4.1.2010 17:52:37

Efis9 >> jestli jste mě olepila červenou kartou, tak mi jí zase klidně dejte zpátky.

Pakliže člověk dělá (byť v cyber prostoru) definitiva, má si je u mne taky obhájit.

Takhle u mě klesáte na bod mrazu přes veškeré relationship kecy vaše i vašich virtuálních kamarádů(ek). Pro mě je třeba projev pevného a zdravého charakteru i schopnost stát si za svým rozhodnutím. Pevný postoj dělá nejenom chlapa. Nebo se mýlím?

Efis9 - Profil | Po 4.1.2010 17:50:40

Kocháč >> jestli ti prispevky XAXAP kde je vulgarni a napadajici prijdou inteligentni pak je mi hodne smutno

Nattik - Profil | Po 4.1.2010 17:50:09

Kocháč >> tak je tam XAXAP... jeho vulgarismy a naprostý off topic považuješ za inteligentní? Tos teď nemyslel vážněm že ne?

Kocháč - Profil | Po 4.1.2010 17:48:09

Nattik >> byli tam lidi, který znám, neznám a inteligentní lidi. Jeden tam ještě zůstal :o))

Bosanac - Profil | Po 4.1.2010 17:43:20

Mrknato napsal toto :
Mrknato - ® Po 4.1.2010 8:10:17
yvana >> Prostě pochop, že my, pánové bouhužel děláme, protože můžeme a je nám to vlastní, to co vám ne. Např. měření "ptáků". Např. takový páv, tukan, houser, krůťák kohout.... Měří si různé své části a je to od základu normální, dělá se to staletí... a pávice, tukanky, husičky, krůty či pipky na to koukají a neprotestují, naopak..... nediví se, vědí, že je to normální... ale jsou také vyjímky, ale ty se nepáří... proto neovlivňují druh, to je pud záchovy druhu..... Nastuduj trochu přírodopisu kolegyně.

Nevim co je na tom k nepochopeni . Docela presne definoval a pridal i slovo bohuzel .

Nattik - Profil | Po 4.1.2010 17:34:56

Kocháč >> jak může o někom, koho neznáš, říct, že je inteligentní? Promiň, ale mám dojem, že si to docela dost protiřečí...

Červené karty: XAXAP, drozďák 30,42