Grunty u Brna - jak a kde nej?

Zdravím chtěl bych se zeptat má někdo zkušenost se soukromím revírem Grunty u Brna chtěl bych tam na jaře vyrazit s přáteli , ale nevím jak to tam chodí . Proto apeluji na rádce Jestli jsou grunty dobrá volba nebo to jde někde líp, popřípadě jek tam krmit a na co chytat- pelety nebo boilies.Děkuji všem kdo mi poradí. Znám velmi dobře jestřabice , černou horu , deštnou - tak jestli se chce někdo na něco zeptat tak ať se zeptá . Dík
Autor diskuse: Jervys - Profil , 11.11.2009 kaprařina - revíry, cestování

červenáček - Profil | Čt 30.3.2017 22:12:34

Grunty mám přes kopec. Jezdil jsem tam, když to byl ještě klasický revír. Nádherná voda, krásné ryby. Co je to soukromka, jsem tam byl jen jednou na týden a už nikdy. Po třech dnech za mnou došel správce, zda bych se nemohl posunout nebo chytat jinde aby si partička rybářů co přijela mohla kam sednout a nahodit. Přitom jsem chytal před sebou. Rezervovat si místo, dát za povolenku ( tenkrát 3500 - nevím kolik chtějí teď) a v půlce se muset stěhovat....... Loni jsem se tam jel ze zvědavosti podívat na kole. Jen jsem se ujistil v tom, že tam nemám jezdit. Správce asi neměl svůj den a nechtělo se mu moc do řeči. Buď ať si koupím povolenku nebo ať odejdu. Asi byl na kašu :-)

harvej - Profil | Čt 30.3.2017 16:18:12

Dík kluci. Obrázek jsem si udělal. Přeně tak. Člověk zato dá nemalý peníz tak podle toho by to mělo i vypadat. Od spravce až po přístup majitele pokud tam zrovna je a lidí okolo. Příroda tam vypadá moc pěkně ale blba ze sebe dělat nenechám a nějaké ty fotky tam opravdu stojí zato...

VENTO - Profil | Čt 30.3.2017 14:54:11

Na Grunty jezdíme s kamarády každý rok pravidelně na podzim na pár dní už xy let.
Doposud nebyl sebemenší problém ani s majitelem či správcovou a doufám, že to tak i zůstane.
Ryby pěkný, okolí hezké a komunikace bez problémů.

chendler - Profil | Čt 30.3.2017 11:53:42

Rockwell >> presne jak pises. Vsechno je hlavne o pristupu. Ja tohle rikam i v praci. Chodi se do prace mnohel lip,kdyz jsou tam fajn lidi,fajn parta.

Rockwell - Profil | Čt 30.3.2017 11:33:12

chendler >> Mám Grunty za barákem, nikdy jsem tam nebyl chytat, ale jednou jsem se byl podívat jak to tam vypadá, že bych to zkusil....no nevím jestli to byl majitel, nebo nějaký pohunek, ale arogantnějšího dementa jsem neviděl. Na jeho otázku "co chcete" jsem zkusil slušnou konverzaci ohledně rybařiny a jak to tam jde. Dostal jsem jediný moudro:"však si kup povolenku a uvidíš". Toť vše.....na pohled rybním pěkný, ale jde i o přístup porsonálu a nechat tam ranec peněz za chytání a ještě pak poslouchat debilní kecy to nemusím.

chendler - Profil | Čt 30.3.2017 8:59:53

harvej >> neda se uplne rict,ze debil. Spis je to tam bere tak jako zlatej dul. Nebudes tamnty,bude tam nekdo jinej. Meli jsme tam 4 mista,s tim ze budem od sebe cca 20 metru,rezervace na dobubcasu dopredu a pak tam prijedes a na tech 20ti metrech,jsme byli 4ry. A nikoho to nezajimalo. Com vic lidi,tim lip. Nechces tady bejt,muzes jet,prijede jinej. Asi tak. Klid byl tim padem nulovej. V pulce tejde,jsme se mohli roztahnout,ale uz otraveny. Ale voda dobry,ryby velky,bojovny. Ale jak rikam,uz bych tam nejel,hlavne z duvodu te palky,co to tam stoji. A jak ryby vypadaj dnes,nedokazu soudit.

harvej - Profil | Čt 30.3.2017 8:31:34

Hmm,tak nevím,ještě jsem tam nebyl. Jedou jsem nad tím uvažoval ale odradila tehdy ta roční objednávka dopředu. To ten majitel opravdu takoví dobyl...

chendler - Profil | Čt 30.3.2017 8:08:59

harvej >> mam stejnej nazor. Jednou mi to stacilo,uz nikdy.

xDanielS - Profil | Čt 30.3.2017 7:56:08

harvej >> Hnus fialovej. Chování majitelů to stejný. Jednou a už nikdy.

harvej - Profil | Čt 30.3.2017 7:26:00

Ahoj kluci,jelikož mi odpadla nějaká pracovní povinnost tak chci na prodloužený víkend. Jelikož je doba lovu v dubnu ještě mizerná uvažuji o svazovce. Byl jste někdo v poslední době na Gruntech,jak to tam funguje.,po přečtení níže napsaných příspěveku mě to spíš odrazuje. Děkuji všem za reakce.

Saganmemnon - Profil | Po 20.4.2015 14:29:47

Caute, bol tento rok niekto na Gruntoch? Ideme tam s kamaratmi v maji a chcel by som nejake info :) poprosim SZ diky :)

Koubas - Profil | Út 22.7.2014 11:45:44

letalbaits >> snad nechceš říct že už jsi starej ? :))))

chendler - Profil | Út 22.7.2014 9:08:16

misak >> tak ja jsem to mel podobne. Objednali jsme si 4 mista,na plazi,po internetu,na kterej kazdej kasle a na kterej nikdo tak 5 let ani nesahl,tak ze to co je na netu...tak,tak to ROZHODNE NENI. 3mista,na 3 dny,jsme zaplatili dopredu,celou castku. Prijedeme tam a cela plaz plna a taky nejaci znami. Tak jsme se namackali na konec plaze jak to slo,rozestup,mel byt podle nich,12 metru od sebe,nahulil nas vsechny na tech 12 metru!!! Dalsi den se to trosku uvolnilo. Dalsi problem byl v penezich,do dnes vlastne nevime,kolik to tam stoji,platili jsme 800 na den,rybu jsme nechteli,ale mam pocit,po nejakem zjisteni,ze to ma bejt,600 na den,ale kdyz jsme zaplatili 800 na den,nikdo se nebranil a nikdo se na nic neptal. Tam ze...taky poprve a naposled. Taky jezdi svazovku i soukromaky a jak uz tady bylo receno,pokud rybari an svazovkach,pokud jim nedotece,ze kdyz budu tahat domu vse co vytahnu,nebude co tahat. At si kazdej sahne do sebe sam. Chodim k vode,protoze je to konicek a zabava,pokud budu chtit rybu,nebudu si kupovat povolenku,ale koupim rovnou rybu. Brat rybu a pak nadavat,ze neni co tahat....ten co nadava,at si jde vytahat ryby z mrazaku.

misak - Profil | Po 21.7.2014 22:41:14

Občas jsem tam zajel asi 5x , ale po poslední zkušenosti už mě tam nikdo neuvidí, zamluvili jsme si místo na pláži s tím že u hráze bude jeden známej majitele, kterej nám nebude vadit. Když jsme dorazili, zdělila nám ješte paní správcová, že budeme muset dozadu , protože na pláži je plno, volal jsem majiteli, a bylo mi řečeno že je volné místo jen uplně na konci, v řijnu na metrové hloubce. Jinak že se musíme umístit na kraj pláže. Když jsem tam dorazil a viděl jsem, že pan známej od majitele sebou má 5 kamarádu, každej po třech prutech a 70% dne v lihu, tak me přešla chut, ale když už jsem tam byl tak jsem to chtěl zkusit. Druhy den ráno jsem odjížděl, přes sít vlascu se k nám nedostal ani jeseter a to už je na Gruntech co říct. Z levé strany seděl chlápek s p.... manželkou co mě obvinila z krádeže něčeho, co byl muj příposlech, jelikož byla uplně na kašu. Borec měl zavážecí lodičku s echolotem a po kilech vozil kukuřicu a kde uviděl ryby pustil jim to na záda, nasledoval skoro vždy do pár minut záběr, a pak těžký machrování. V sobotu ráno jsem to zabalil a pryč odsud a už mě tam nikdo nikdy neuvidí. jezdím hodně na soukromé vody a nikdy nikoho neodsuzuju, že tam jezdí, ale tahle je už pro me tabu !!!!!!!

letalbaits - Profil | Po 21.7.2014 22:34:24

No přátelé rybáři, že se nato nev...... .Svůj příspěvek , jsem sem napsal už před cca 3roky. A je lepší-? NE.A lepší nebude. To chce vidět ...... a za ty love ..... Takovej to byl krásnej rybník za mého mládí......

Kocháč - Profil | Po 21.7.2014 21:49:20

Azachyel >> Není to revír

masozrout - Profil | Po 21.7.2014 21:45:46

Azachyel >> souhlas

vodnik17 - Profil | Po 21.7.2014 19:10:19

Azachyel >> Naprosto s tebou suuhlasím.Bydlím hned vedle ale jezdím chytat radši jinam

Argonites - Profil | Po 21.7.2014 10:55:40

Azachyel >> konečně někdo rozumnej

Azachyel - Profil | Po 21.7.2014 9:33:20

Revír je to pěkně drahej a v dnešní době jsou daleko lepší soukrome vody (přístup obsluha, starani se o pozemek, zajisteni a kvalita hygieny a i ryby pěkný jsou všude) za lepší peníz. Mam to na grunty 5km ale neybl sem tam ani jednou protze myslím ze to zato nestojí. Chytam svazovku i soukromaky a myslím že když už se kapr odveze na svazovku neni to tak strašný jak kdyby ho klepl nějakej masař a že těch pořád je. Pač kapr dal žije a muže ještě přibrat a chytne si ho víc lidi. Dokud nebude na svazovkach jen chyt a pust tak to bude pořád takový

masozrout - Profil | Pá 18.7.2014 22:53:44

tak jako nejni to špatnej revír.ryby tam opravdu jsou.a pěkný, ale podle toho co maj na stránkách bi člověk čeká uplně něco jinýho. o to jde.správce nám tvrdil že na stránky se nedostanou a zmněnit to nemůžou.tak že ani rezervace tam neprobíhaj.natož občerstvení jak tvrdí a elektriku by člověk čekal taky připojení na stálo a ne jen na pár hodin denně.nebo aspon veřejný sprchy.když nic tak je to klamavá reklama to co udávaj na stránkách

Argonites - Profil | Pá 18.7.2014 17:38:42

Na Grunty jezdím celkem dost a problém jsem nikdy neměl. Bydlení mám svoje to je pravda. V dnešní sezoně se tam toho hodně udělalo k lepšímu.
P.S. Kdo nejezdí rád na soukromáky, tak mu to neberu. Pokud někomu vadí, že já jezdím na Grunty tak mě vadí, že vy jezdíte na svazovky! Tam zase nejezdím já.

Martin - Havířov - Profil | Út 15.7.2014 19:54:26

Erva >> jj je to tak, neodsuzuje všechny soukromáky, ale musí to být vedeno trochu rozumně a né tímto stylem. Raději by to měli vypustit a nasadit tam rejži :-)

Erva - Profil | Út 15.7.2014 19:08:56

Martin - Havířov - Hoj Martine , tak nějak , jako když soukromák ,tak aby u toho musel člověk i přemýšlet a ne mít i na druhé straně číslo placu kam to mám vozit , jako hleděl jsem péro z gauče , prostě chtěl jsem něco rozumného pro rodinu a trošku komfort skrze mladého , nakonec jsem skončil v Čechách ,ale soukromáky nějak nevyhledávám , byl jsem ještě loni a letos jedem raději na svazovku , tady si pojem soukr. revír každý představuje trošku jinak :-))

Drinks - Profil | Út 15.7.2014 18:47:17

Tohle akvárko pro hovnochyty ještě funguje?