rady na ele-motor

zdarek.. potřeboval bych poradit s ele.motorem na trhu je hafo motorů ale pro který se rozhodnout je problém.děkuji za každou radu
Autor diskuse: leguan - Profil , 31.3.2009 všeobecné - ostatní

Muskiehunter - Profil | St 1.4.2009 8:55:45

Jak píše Martin, na jakou vodu to máš? A na jakou lod? Když Ti dám příklad tak já jsem el. motor koupil ted na jaře a vzhledem k faktu že jezdim nejen na přehrady ale i na řeky jsem pořídil minn kotu maxxum 55 , ten motor je silnej a hlavně má regulovanej odběr což znamená že při určitém výkonu Ti bere málo z baterky! Můžu tak jezdit celý den a vláčet a vláčet! Samozřejmě podle síly motoru si musíš vybrat baterii (odpovídající kapacita) já koupim ted 130 ku Bannerku a taky nabíječku! Taky napiš kolik na to máš peněz, jinak nečekej rady, můžeš se vejít sakum prásk do 13 000 ale taky do 30 000 :-)

Martin02 - Profil | St 1.4.2009 8:35:18

Tak tohle se tu probírá každou chvíli, vono taky dost záleží na tom kde ho chceš používat a jakou máš loď. Tady jsem ti našel asi padesát otázek kde se to probírá http://www.mrk.cz/search.php3?kde=otazky&kw=elektro+motor pokud tam nenajdeš odpověď tak máš dvě možnosti 1) napiš co máš za loď, kde ji chceš používat a doufej, že se najde někdo kdo bude mít stejnou loď a předá ti své zkušenosti. 2) použij vyhledávač, je vpravo nahoře.